Всі категорії
Додати товар

Yves rocher, туалетна вода comme une evidence hommeів роше

900 грн
Опис

Поєднання деревних, квіткових та пряних тонів.
50мл
37342
Аромат з характером, що ідеально підходить для повсякденного використання та особливих випадків.

Ви шукаєте аромат, який підійде у будь-якій ситуації? Вам подобаються виразні, не надто домінуючі тони парфуму? Познайомтеся з туалетною водою Comme une Evidence Homme і переконайтеся, що склад ефірних масел, що містяться в ній, ідеально підійде вам. Почніть користуватися туалетною водою щодня і привертайте увагу оточуючих своїм ароматом.

Туалетна вода Comme une Evidence Homme створена на додаток до жіночого ніжного, чуттєвого парфуму Comme une Evidence з солодким квітковим ароматом. Чоловіча туалетна вода Comme une Evdence Homme також відрізняється певною елегантністю, завдяки поєднанню деревних, квіткових і пряних тонів.

Чоловічий аромат Comme une Evidence Homme був створений Анотіном Мезондьє, майстром-парфумером, який співпрацював, зокрема, з брендами Burberry, Diesel, Giorgio Armani та Piere Balmain. Головною метою Анотіна було підготувати парфумерну композицію всім чоловікам, які шукають туалетну воду з характером, зберігаючи при цьому баланс всіх нот.

Туалетна вода ідеально вбирається у шкіру та аромат відчувається на ній протягом багатьох годин. Унікальна композиція ароматів складається із трьох різних ароматних нот. Прозорі акорди геспериду поєднуються з квітковими ароматами та елегантним деревним запахом, створюючи ніжну і водночас виразну композицію ароматів. Познайомтеся з усіма нотами аромату, які роблять туалетну воду Comme une Evidence Homme такою красивою і привабливою.

Верхні, середні та базові ноти – відкрийте для себе характер туалетної води Comme une Evidence Homme.

Парфумерна композиція туалетної води Comme une Evidence Homme від Yves Rocher відкривається освіжаючими ароматами бергамота і мандарина. Поєднання солодких тонів оранжево-цитрусових і злегка гіркуватого аромату зеленого апельсина з Італії створюють виразний і освіжаючий дует. Поруч із ними на перший план виходить і кіпарисова олія , яка пахне лісом і асоціюється з приємними моментами на природі.

Далі беруть гору трепетні квіткові тони. З цього моменту туалетна вода Comme une Evidence Homme набуває трохи солодкого характеру завдяки рожевому маслу. Він чудово поєднується з виразними, пряними ароматами чорного перцю , мускатного горіха і кардамона . Завдяки цьому вода Yves Rocher набуває чоловічого характеру у поєднанні з ніжними тонами.

На завершальній стадії аромату туалетна вода Comme une Evidence Homme стає більш елегантною та глибокою. Це пов'язано з деревними ароматами, отриманими з кедра і гваякового дерева, додатково збагаченими димним ароматом пачулі .

Як користуватись туалетною водою Comme une Evidence Homme?

Аромат туалетної води Comme une Evidence Homme зможе супроводжувати вас як в урочистих випадках, так і щодня. Ідеально підходить для роботи, прогулянки, фізичної активності чи романтичної вечері.

При використанні туалетної води Yves Rocher звертайте увагу на відстань, з якої ви розпорошуєте аромат на шкіру. Частинки води не повинні стікати по шкірі, а м'яко покривати її. Крім того, перед використанням туалетної води переконайтеся, що ваша шкіра досить зволожена. Наживлене кремом і відпочивше тіло, краще вбирає аромат і, отже, довше тримається на шкірі.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?