Всі категорії
Додати товар

Fahrenheit чоловіча туалетна вода 100 мл

700 грн
Опис

Fahrenheit

Чоловіча туалетна вода Fahrenheit здатний викликати у жінки непереборне бажання пізнати його володаря.

Fahrenheit – це аромат, переповнений цілющою енергією, це запах, розбурхує розум. Цей парфум, якому вже більше двадцяти років, популярний і сьогодні, один з небагатьох чоловічих ароматів, який продовжує розбурхувати свідомість, приваблює і хвилює своїм класичним неперевершеним розкішним і чуттєвим ароматом.

Чоловік Fahrenheit – емоційна, чуттєва натура. У ньому неймовірна мужність відкривається впевненістю та силою, переживаннями і сумнівами.

Він розкріпачена і сексуальний. Fahrenheit – аромат, здатний передати стан душі. Для цієї парфумерної композиції притаманна гармонія контрастів: соковиті свіжі нотки поєднуються з гарячими, насиченими, чуттєвими, делікатними, ультрасучасними.

Це запах активного життя і далеких подорожей. Аромат оптимістів, справжніх мрійників і романтиків. Букет цього вишуканого парфуму неповторний. У цього аромату багато шанувальників, число яких з кожним роком стає більше. У чому ж секрет такої популярності?

Быть может в способности этого аромата поднимать настроение. Парфюм чудесно звучит как в летнее время, так и в зимнее.

Fahrenheit – предназначается для офиса и деловых переговоров, это аромат на каждый день. Мужчина, пользующийся Fahrenheit, ощущает себя уверенным и состоявшимся.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • 100мл
Продавець
obnovo4ka1
obnovo4ka1
Супер-продавець
Київ
84% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?