Всі категорії
Додати товар

Редкість! jules dior, туалетна вода

5900 грн
Опис

Ідеальна збереження!
Рівень на фото
Jules Dior — це парфум для чоловіків, він належить до групи фужерних зелених. Jules випущений 1980 року. Парфумер: Jean Martel. Верхні ноти: Артемізія, Лаванда, Тмін і Бергамот; середні ноти: Гвоздика (квітка), Троянда, Базилік, Кедр, Цикламен, Жасмин і Сандал базові ноти: Дубовий мох, Шкіра, Ель, Мускус, Амбра та Боби тонка.
Dior Jules — вінтажні парфуми, які вважається рідкістю серед колекціонерів. Аромат був створений для чоловіків і випущений у 1980-х роках. Цей аромат є прикладом стриманої елегантності, що підходить привабливому та респектабельному чоловікові.

Аромат має тонкий і шляхетний запах, що гармонійно вписується в будь-яку ситуацію. Він призначений для інтелектуалів, які цінують комфорт і добробут.

Dior Jules — це один із найпопулярніших і найпопулярніших парфумів того часу. Однак, на жаль, парфуми були зняті з виробництва та залишилися як поодинокі екземпляри та колекційні парфуми.

Як і багато інших вінтажних парфумів, Dior Jules є рідкісним ароматом, який надасть вашому образу неповторності та стилю. Якщо ви є фанатом вінтажної парфумерії, то цей аромат точно вартий вашої уваги.

Дивіться також інші свої оголошення!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
roman_poltava
roman_poltava
Полтава
87% виконаних замовлень
Був

Схожі товари