Всі категорії
Додати товар

Escentric molecules escentric 02 унисекс

850 грн
Опис

Escentric Molecules Escentric 02
Пол: унісекс
Тип аромату: водяні, квіткові
Класифікація: елітна
Початкова нота: Жасмин, Ірис
Нота серця: Iso E Super
Кінцева нота: Амброксан

Давно блукаєте по просторах магазинів в пошуках по-справжньому ексклюзивного парфуму? Вітаємо, ваші пошуки увінчалися успіхом! Тільки що ви відшукали туалетну воду Escentric 02 від Escentric

Molecules і вона - це саме те, що вам потрібно. Про унікальність даного аромату говорить його база, представлена молекулою iso e super. Цей таємничий елемент поєднує в собі запахи сандалового дерева і стійкого мускусу. Серцевий акорд композиції голосно звучить благородними ароматами бузини і ветівера. А вступна терція радує пахощами солодкого ірису.

Чи підійде вам аромат даної туалетної води? Неодмінно, якщо ви успішна і впевнена в собі особа. Якщо ви завжди бачите мету і не помічаєте перешкод.

Escentric Molecules Escentric 01
Тип аромату: дерев'яні, мускусні, квіткові
Початкова нота: Лайм, Рожевий перець
Нота серця: Ірис
Кінцева нота: Iso E Super

Елегантність і простота, стійкість, мужність і витонченість — усі ці нескладні слова становлять кращу характеристику аромату туалетної води Escentric 01. П'янке і неймовірно вишукане пахощі з категорії «унісекс» перевершить очікування навіть найвибагливішого парфумерного гурмана. Воно приверне увагу потужними дерев'яно-мускусними акордами та заколисує солодкою квітковою мелодією.

Перші звуки, що порушують тишу, – це нотки грайливого рожевого перцю та свіжого лайма. З часом гучність твору починає зменшуватися. «Серцева» нота спокійніша. Вона представлена соковитим ірисом. Завершальний акорд, що складається із молекули Iso E Super, подарує вам незабутнє враження. У нього всередині приховано буйство деревних та мускусних ароматів. Вони чека

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Сірий
Розмір:
  • 100мл