Всі категорії
Додати товар

Zara night pour homme ii + zara night pour homme iii eau de parfum 2x100 мл

1600 грн
Опис

Набір парфумів для створення фінального штриха вашого образу, яким би він не був: елегантним, витонченим чи сміливим. Додайте чуттєвості вечору або підкресліть жвавість і привабливість неповторного дня.

💈NIGHT POUR HOMME II — сучасна фужерна туалетна вода зі східним ароматом, де спокусливі та теплі спеції змішуються з нотами сухої деревини, створюючи п’янкий шлейф. Ольфакторна піраміда розкривається фруктовими нотами бергамоту, грейпфрута та лимона, оповитими кардамоном, лавандою та мускатним горіхом. Базові ноти звучать мускусом і ваніллю в супроводі деревини кедра, амбри та бобів тонка. Це провокативні парфуми для чоловіків, які відстоюють свою безтурботність.

💈NIGHT POUR HOMME III — деревний аромат, який розкриває свій елегантний і свіжий характер, підкреслений райдужним квітковим вибухом. Ольфакторна піраміда розкривається фруктовими нотами бергамоту та груші, оповитими ірисом, османтусом, коріандром та перцем. Базові ноти звучать деревними нотами сандалу та кашеміру в супроводі нот шкіри та ветівера. Це унікальні та спокусливі парфуми, чарівності яких неможливо протистояти

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 100мл
Продавець
demianm
demianm
79% виконаних замовлень
Була

Схожі товари