Всі категорії
Додати товар

Жіноча туалетна вода armand basi in red 100 мл

700 грн
Опис

Весна у великому місті і її очікування – от центральна тема парфумерної композиції Armand Basi in Red. Вона адресована прекрасним представницям жіночої статі, наступним віянням моди, але не забувають про власну унікальність.

Надзвичайно жіночний, чуттєвий і романтичний, цей запах чуйно реагує на зміну настрою, завжди направляючи його в позитивну сторону.
У туалетній воді Armand Basi in Red змішалися деревні, цитрусові та квіткові мотиви. Змішалися, щоб створити воістину дивовижну композицію, легку, невагому, надзвичайно делікатну, але при цьому спокусливу, яскраву й оригінальну.

Нагорі букета привільно розташувалися бергамот, кардамон, імбир і життєрадісний мандарин. У серце композиції автори помістили чудовий союз з пелюсток фіалки, привітних нот жасмину, ніжного аромату троянди і казкового конвалії. На завершення цієї квіткової казки вас чекає тонкий шлейф з амбри, моху, мускусу і деревних мотивів.

Подібне сплетіння магічних складових не залишить байдужою навіть саму стійку до спокус леді.

В одному ароматі перемішалися цнотлива ніжність і всепоглинаюча пристрасть, романтика юності і спрага повсюдного зваблювання, чуттєві насолоди і радість першовідкриттів. Але хіба не такою є сучасна мешканка мегаполісу, де доводиться змінюватися разом з обставинами і плином життя?

Хіба не її образи змінюються настільки стрімко, ніби декорації в театрі? Але в постійному русі має бути щось постійне, їм і стане чудовий парфумерний букет Armand Basi in Red.
Вічно квітуча весна, очікування змін, привабливі романтичні перспективи і оглушливі амурні перемоги – все це Armand Basi in Red.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • 100мл
Продавець
obnovo4ka1
obnovo4ka1
Супер-продавець
Київ
84% виконаних замовлень
Була