Всі категорії
Додати товар

Hugo boss boss bottled туалетна вода чоловіча

1897 грн
Опис

Парфуми Hugo Boss Boss Bottled вже понад 20 років користуються особливою популярністю. Прем'єра шедеврального аромату відбулася в 1998 році. Це воістину легенда в парфумерній колекції бренду.

Композиція складена з елегантних деревних і мужніх пряних акордів, які доповнені новими відтінки цитрусових, ніжністю квітів і фруктовою солодкістю. На вершині парфумерної піраміди знаходяться дубовий мох і зелене яблуко, які в тандемі з цитрусами, геранню і сливою створюють романтичну і витончену терцію. «Серце» наповнене виразними переливами махагоні, гвоздики та кориці, а шлейф складається з багатогранних і складних деревно-пряних нот. У базі таяться сандалове дерево, ваніль, ветивер і білий кедр – вони особливо елегантні та благородні.

Флакон має простий, але вишуканий дизайн, який встиг стати класичним для бренду Hugo Boss. Картонна коробка і кришка виконані в сірому кольорі, тому аромат часто називають просто Boss Grey.

Туалетна вода Boss Bottled адресована впевненому в собі, незалежному і цілеспрямованому чоловікові, який з легкістю знаходить вихід з будь-якої ситуації.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
dutyf...
DutyFree
Супер-продавець
Львів
89% виконаних замовлень
Був

Схожі товари