Всі категорії
Додати товар

El ganso tartan calling туалетна вода

35 грн
Опис

Ви любите класику із сучасним акцентом? Цінуєте якість, стиль та елегантність? Тоді вам сподобається туалетна вода El Ganso Tartan Calling іспанського бренда El Ganso. Аромат поєднує пряно-фруктові ноти, які створюють неповторний букет. Ці парфуми створені для чоловіків, які вміють цінувати класику, вносити в неї сучасні тенденції і при цьому не порушувати гармонію та довершеність, оскільки тільки так народжуються нові класичні зразки. 

Ольфакторна піраміда туалетної води El Ganso Tartan Calling:

Початкова нота складається з оригінального парфумерного акорду, в який входять боби тонка, ваніль та шерсть. Боби тонка додають аромату карамельний відтінок, ваніль доповнює парфумерну композицію неповторним спокусливим ароматом, а шерсть надає затишку і комфорту.

Нота серця має свіжу фруктову композицію з мандарина і яблука. Мандарин розкривається цитрусовою свіжістю і кислинкою, а яблуко доповнює його соковито-солодким ароматом.

Кінцева нота ― це пряно-деревна композиція з кардамону і ялівцю. Кардамон надає аромату гостроти та екзотики, ялівець доповнює його своїм неймовірним запахом. 

Прем’єра аромату: 2022
Бренд: el ganso
Серія: tartan calling
Група товару: туалетна вода
Об'єм: 1.5ml
Країна ТМ: Іспанія
Зроблено в: Іспанія
Стать: для чоловіків
Класифікація: міддл ап
Тип аромату: фужерні
Початкова нота: Боби тонка, Ваніль, Шерсть
Нота серця: Мандарин, Яблуко
Кінцева нота: Кардамон, Ялівець

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець
oleksa15
oleksa15
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари