Всі категорії
Додати товар

Патріотична туалетна вода "patriot", "strong", "king arthur"

300 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип парфумерії: Туалетна вода
Кілька примірників у наявності

Патріотична подарункова туалетна вода "PATRIOT", "KING ARTHUR" та "STRONG" - Мій Герой 100 ml для справжніх сильних і мужніх чоловіків.

Хороший та символічний подарунок чоловікові, братові, батькові, другу, товаришу, командиру, начальнику.

ОПИС:

1) "PATRIOT" Мій Герой

Тип аромату: Деревний, Пряний
Верхні ноти: апельсин, морські ноти, альдегіди і червоний мандарин;
Ноти серця: мадагаскарський перець, неролі і кедр;
Базові ноти: боби тонка, ваніль, білий мускус, амбра, ветивер і елемі.
Країна походження аромату: Франція Країна виробник парфумерної продукції: Великобританія.
Цей аромат схожий на Allure Homme Sport Chanel.

Ця унікальна туалетна вода виділяється своїм свіжим, яскравим і пристрасним, але ненав'язливим і витонченим характером. Вона надзвичайно спокуслива і стильно, пробуджує бажання ризикувати, творити, підкорювати нові вершини в пошуках прекрасних відчуттів. Як кажуть творці, в новому творінні вони постаралися втілити всі грані духовного світу і фізичної привабливості сучасних спортсменів, які звикли досягати своїх цілей, наділених гарним смаком, силою волі і природним шармом. Як і його власник з унікальним складним характером, аромат розкривається різними сторонами: свіжою, представленою цитрусово-альдегідними відтінками, чуттєвою, включаючи амброво-мускусні акорди, пряною з нотами мадагаскарського перцю, і деревною стороною - це ноти кедра і ветивер. У верхніх нотах парфумерної композиції збиває з ніг цитрусовий ураган солодкого мандарина, соковитого апельсина, свіжого лимона і терпкого грейпфрута. Така фруктова пишність елегантно виблискує в милому альдегідному келиху. Ноти серця виткані з вогненних східних прянощів, що зливаються зі свіжим блиском смоли дерева елемі. Незрівнянний шлейф поєднує благородний білий мускус з потужним кедром і солодкістю бобів тонка.

2)
"KING ARTHUR" Мій Герой

Тип аромату: Ароматний, Фужерний Верхні ноти: Лаванда, Лимон, Бергамот, Розмарин, М ята, Лимонна Вербена, Базилік і Артемізія
Ноти серця: ялівець, коріандр, кориця, гвоздика, абсент, дягель і жасмин Базові ноти: дубовий мох, шкіра, ялина, хвоя, сандалове дерево, ветивер, пачулі, кедр, амбра та смоли.
Країна походження аромату: Франція Країна виробник парфумерної продукції: Великобританія
Цей аромат схожий на Drakkar Noir Guy Laroche.

Аромат є справжньою класикою фужерної парфумерії. Нестаріючий і завжди актуальний, цей деревний аромат для елегантних чоловіків з хорошим смаком, які цінують витонченість і стабільність. Знайомлячи нас зі своїм стрімким і мужнім характером, парфум відкривається підбадьорливою нотою бергамоту, приправленою кислинкою лимона та хвилюючими прянощами розмарину. У самому «серці» аромату їх змінюють чарівні зелені ноти таємничих пачулі, доповнені солодко-пряними хвилями базиліка та закріплені амброю. Гостро-деревне поєднання кедра і сандалу, збагачене ноткою шкіри, завершує парфумерну композицію, роблячи її глибокою і проникливою. Завдяки своєму незвичайному гармонійному звучанню аромат «King Arthur, My Hero» ідеально підходить сучасному енергійному чоловікові, який йде в ногу з часом і не змінює своїм принципам. "King Arthur, My Hero" підійде для будь-якої ситуації: як денний аромат, для романтичного побачення або навіть для ділової зустрічі.

3)
"STRONG" Мій Герой

належить до групи ароматів Деревні.
Початкова нота: базилік, пачулі
Нота «серця»: лаванда, коріандр
Кінцева нота: боби тонка, мускус
Цей аромат схожий на Cigar Remy Latour

Здавалося б, що прекрасного може бути в тютюновому димі, чим може цей їдкий запах привабити настільки чутливий і примхливий ніс, як ніс парфумера. Можливо, дим дешевої сигарети нікого і не привабить, а от дорога вишукана сигара - це дуже цікавий об’єкт для дослідження, і навіть предмет натхнення майстрів мистецтва парфумерії. Йдеться про чудовий парфумерний продукт, на створення якого хоч і надихнули сигари, проте попри відповідну назву, він дуже складний та добре злагоджений.

Усі компоненти композиції підібрані з найтоншим смаком і надзвичайною ретельністю…

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець
lparfume
Dofamin
Супер-продавець
Київ
91% виконаних замовлень
Був

Схожі товари