Всі категорії
Додати товар

Ravish парфумована вода для чоловіків

374 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип парфумерії: Парфумована вода
Кілька примірників у наявності

Стать: для чоловіків
Класифікація: середній ринок
Тип аромату: квітковий, фруктовий
Верхні ноти: Жасмин, Цитрус
Нота серця: морські ноти, фрезія, цикламен
Кінцева нота: амбра, дубовий мох, кедр, пачулі
Склад набору: парфумована вода
Аромат схожий на Acqua di Gio Giorgio Armani

Для справжніх чоловіків, сильних і впевнених у собі, бренд Chabrol випустив аромат R Wish. Він допоможе гармонійно доповнити образ, зробити його ідеальним. Ідеально підібрані ноти підвищують привабливість і притягують увагу жінок, як магніт, поступово змінюючи один одного.

Аромат був представлений в 2010 році. Належить до групи фруктово-квіткових.
Звучання ольфакторної композиції починається свіжим і солодким дуетом жасмину і цитрусових. Ноти серця: фрезія і цикламен.
Морські Ноти; Дубовий мох, амбра, кедр і пачулі завершують аромат, залишаючи чарівний шлейф.

Ці чоловічі парфуми - це безмежні кордони морського горизонту. Це чистий легкий аромат, повз який просто неможливо пройти, не висловивши жодного слова захоплення. Він відкривається нотами розмарину і зеленого листя лимона.

Цитрусовий бриз миттєво відкривається на вашій шкірі, повільно змінюючись легким квітковим ароматом з терпкістю бергамоту. Парфумерний каскад побудований таким чином, щоб створювалося враження перебування біля бурхливих хвиль Середземного моря.

Морські акорди та сухі прянощі розчиняються разом, утворюючи тривалий серцевий акорд, який ще довго чути на волоссі та одязі. Характер парфуму спортивно-динамічний. Цей повсякденний чоловічий парфум створює легкий настрій. Ви будете здивовані довговічністю аромату та його привабливим шлейфом.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?