Всі категорії
Додати товар

Acqua di gio giorgio armani парфумована вода 110 ml франція

280 грн
Опис

Acqua di Gio був створений Альберто Морілласом для дому Giorgio Armani 1996 року. Аромат перенесе Вас у відкритий океан, наповнить тіло бадьорістю, а відчуття легкості та свіжості не покине упродовж усього дня. Він має кришталеву свіжість. У ньому зібрані морські бризки, соковиті цитрусові та приємні ноти тропічних фруктів. Парфуми розкриваються нотками гіацинту з домішками свіжого калабрійського бергамоту, неролі та зеленого мандарина. Невагомі акценти свіжості переплітаються з ароматом жасмину, ладану, розмарину, хурми та пачулів. Пелюстки жасмину, троянди та цикламена додають у калейдоскоп свіжості ніжних квіткових відтінків, які ідеально поєднуються з амброю і терпким білим кедром. Ідеально завершує композицію дубовий мох, залишаючись приємним легким шлейфом.
Класифікація аромату: фужерні, водяні
Верхня нота: апельсин, біграмот, жасмин, лайм, лимон, мандарин, неролі
Нота "серця": біла фрезія, жасмин, гіацинт, калон, коріандр, морські ноти, мускатний горіх, персик, гума, троянда, розмарин, фіалка, цикламен
Базова нота: амбра, білий кедр, білий мускус, дубовий мох, пачулі
Концентрація: Парфумована вода
Країна виробника — Франція.
Аромат виробляється з використанням французьких компонентів і містить 20-30% аромаконцентрату. Представлений у спрощеному флаконі.
Недорога покупка — не принесе вам у результаті розчарування!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець
nikol...
nikolaybogdan49925
Полтава
Був

Схожі товари