Всі категорії
Додати товар

Glacier/signature zoom/women's collec delicate cherry blossom/орі

150 грн
Опис

При замовленні будь-яких 2 шт - знижка

Туалетна вода Glacier - 150 грн
Взяти нову висоту? З цим яскравим ароматом – легко! Освіжаючий мікс цитруса, герані і сандалу, створений для спортивного і легкого на підйом чоловіка, бадьорить і надихає на подвиги.

Туалетна вода Signature Zoom -200 грн
Ти вмієш насолоджуватися моментом. Ти цінуєш красу кожної хвилини. Встигни закарбувати яскравість, створену контрастним акордом терпкого зеленого мандарина та світлої стрункої берези. Пробуди почуття, відчуй свіжість миті та помісти в рамку пам’яті унікальні аромати дня.

Туалетна вода Women's Collection Delicate Cherry Blossom (вишня)-150 грн
Перенесись у квітучий сад! Початкові нотки солодкого мигдалю плавно розкриваються серцем із тонких вишневих пелюсток, завершуючись спокійним шлейфом з неперевершеного кедра.

Туалетна вода Men's collection cool lavender - 170 грн
Серце і натхнення цього фужерно-водного парфуму – морська лаванда. Аромат пробуджує смак до життя, занурюючи в атмосферу північного морського узбережжя, з його солоним вітром, морем і піском.

Men's Collection Citrus Tonic 170 грн
Світлий, мов початок нового дня, він заряджає енергією з перших деревних нот, що сягають свіжого цитрусового звучання, і відкриває справжню природу справжнього чоловіка.

Свіжий аромат з нотами деревних акордів.
Створений на основі унікальних компонентів.
Підходить для сучасного чоловіка, який любить життя і прагне досконалості.

Туалетна вода Venture Beyond 200 грн

Динамічний фруктово-деревний аромат, сповнений енергії, для тих, хто хоче більшого. Іскристий фруктовий початок бадьорить, а мужній акорд залізного дуба вселяє впевненість.

Men's Collection Dark Wood 170 грн

Серце цього аромату розкривається теплом і мужністю деревних нот гваяка. Захопись в атмосфері спокуси, подайся спокусою!

Підкреслює чоловічу привабливість і елегантність. • Поєднує рідкісні та шляхетні ноти чорного перцю, гваяка та тютюну. • Ідеально підходить для чарівних чоловіків, які зачаровують оточення своєю внутрішньою харизмою і неймовірною дотепністю.

flamboyant prive- 280 грн

Чоловіча туалетна вода від орифлейм. Флакон 75 мл. (Нові ніхто не користувався, але не запаковані,обгортку була пошкоджена).
Свіжий, але точний чоловічий аромат для впевненого в собі спокусника.
Розкішний флакон із вигравіюваним компасом і витонченою металевою кришкою.
Ноти пряного бергамоту та цитруса переходять у чуттєве деревно-мохове звучання, вибухаючи шлейфом солоних морських бризок

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?