Всі категорії
Додати товар

Kenzo l'eau kenzo pour homme (100ml)

822 грн
Опис

Тип парфумерії: Туалетна вода

Чи може окремо взятий аромат передати суть сьогодення, у якому ми з вами живемо? Що ж так характерно для нового тисячоліття, яке вже повністю вступає у свої права? Безумовно, перше, що спадає на думку, — це стрімкість, непередбачуваність кожного наступного моменту. Ще зовсім недавно ми зачаровано дивилися на перші мікрокалькулятори, але навряд чи могли подумати, що незабаром у кожної людини будуть персональний комп'ютер і мобільний телефон.

Нове тисячоліття встановлене інші рамки. Замість того, щоб у транспорті дивитися у вікно, ми вдивляємося в глибину яскравих екранів. Тепер практично всі набувають багатофункціональних пристроїв, які мають характеристики й комп'ютери, і телефона, і плеєра, і фотоапарата, і електронної книги. Ніхто не знає, що буде завтра.

Як стверджують парфумери Kenzo, вони прагнули зобразити швидкість важливих миттєвостей, відчуття миттєвого з рук моменту в енергійному та підбадьорливому ароматі L`Eau par Kenzo pour Homme. Навіть дизайн флакона змінився під впливом часу. Плавний овал із темною кришечкою тепер став схожим на прозорий шматочок льоду.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець
sergiy270049
sergiy270049
Була

Схожі товари