Всі категорії
Додати товар

Valentino uomo born in roma туалетная вода, 4 мл

600 грн -9% 550 грн
Опис

Valentino Uomo Born In Roma Туалетная вода, 4 мл

Ціна 550 грн.

Туалетна вода Uomo Born In Roma від італійського бренду Valentino – це вишукане сплетіння східних, деревних і пряних нот, обрамлене професійно побудованою ольфакторною пірамідою у дизайнерському флаконі. Стриманий, але в той же час насичений парфум зачаровує свідомість своєю легкістю та простотою, але разом із тим й упевненістю в собі, силою, харизмою. Немов дивовижна історія про сучасні течії та тенденції стилю, елітна композиція змушує забути про рутинну повсякденність та постійну заклопотаність...

Початкова нота. Пекучий імбир розкриває багатогранність звучання туалетної води, множачи її велич і унікальність нотами листків тендітної фіалки. Розкішний дует готує розум до емоційної кульмінації.

Нота серця. Мінеральна сіль підхоплює натхненний вступ, продовжуючи свою бадьорість і свіжість тендітно-витонченими бутонами шавлії. Присмак ще довго грає з розумом, звільняючи його від негативних думок.

Кінцева нота. Королівський ветивер починає знайомство з заключними акордами, розбавляючи густоту та насиченість нотами гваякового дерева.

Прем’єра аромату: 2019
Бренд: valentino
Серія: uomo born in roma
Група товару: туалетна вода
Об'єм: 4 ml
Країна ТМ: Італія
Зроблено в: Франція
Стать: для чоловіків
Класифікація: елітна
Тип аромату: деревинні, пряні, східні
Початкова нота: Імбир, Листя фіалки
Нота серця: Мінеральна сіль, Шавлія
Кінцева нота: Ветівер, Гуаякове дерево

Обміну, повернення та ТОРГУ НЕМАЄ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари