Всі категорії
Додати товар

Giorgio armani armani code туалетна вода, 100 мл

1099 грн
Опис

Giorgio Armani Armani Code туалетна вода, 100 мл
Тестер, дивіться фото 2.

Класифікація: елітна
Тип аромату: східні, деревні, мускусні
Стать: для чоловіків
Початкова нота: Бергамот, Лимонна есенція, Мандарин
Нота серця: Лаванда, Розмарин
Кінцева нота: Абсолю бобів тонка, Ваніль, Кедр, Мускус
Зроблено в: Франція

Giorgio Armani представляє чарівну грань Armani Code з новою парфумованою водою, яка розкриває елегантну та насичену межу фірмового спокусливого характеру аромату.

Аромат відкривається яскравими початковими нотами мандарина й бергамоту, які посилені енергією лимонної есенції. У серці композиції ноти розмарину та лаванди сплітаються, щоб створити нову чарівну та привабливу грань. У шлейфі абсолют бобів тонка отримав нову теплоту, завдяки процесу торрефікації. Він доповнений елегантним кедром, чуттєвим мускусом і привабливою ваніллю, народжуючи спекотні півтони.

Флакон парфумованої води Armani Code зберіг чистоту ліній, яка стала відмітною рисою всієї колекції ароматів. Знаменитий глянсово-чорний флакон підкреслений золотистим ковпачком і літерами, які нагадують про елегантну насиченість аромату, створюючи спокусливий контраст між світлом і тінню.

Обличчям нової парфумерної історії, як і всіх інших ароматів Armani Code, став Джейс Рейнольдс. У рекламній кампанії він уособлює властиве аромату унікальне поєднання вишуканості й щирості.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл
Продавець
natalip
NATALI
Амвросіївка
43% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?