Всі категорії
Додати товар

Туалетна вода mister giordani aqua [містер джордані аква]

599 грн
Опис

Прохолодні водні ноти, запах полину і ті, чуттєві деревні нюанси нагадують про сонячному узбережжі Італії і його розкішних пляжах, заховані від сторонніх очей. Тип аромату: деревний, водний. Верхні ноти: лимон, полин, кардамон. Ноти серця: морський акорд деревини, гваякове дерево, калон, сонячні ноти. Базові ноти: сандал, ветивер. В центрі композиції — привабливий морський акорд деревини, побудований на нотах сандалу, ветівера і кедра. Його вишукано доповнюють гваякове дерево, калон — запах морської свіжості і сонячні ноти, суміш натуральних і синтетичних компонентів, які додають аромату світле, яскраве, позитивний настрій. Солоність обкатаних морем і висушених на сонці шматочків дерева прекрасно поєднується з трав'янистою гіркотою полину і свіжим ветівером — класичної нотою чоловічих ароматів Giordani Gold. Дизайн флакона имеет прямоугольную форму, состоит из стекла. Колпачок квадратной формы, легко снимается.


Как пользоваться?

Храни аромат в сухом прохладном месте подальше от прямых солнечных лучей, чтобы его запах остался неизменным до последней капли.

Нанеси парфюм на точки пульса: шею, зону за ушами, внутреннюю поверхность локтя, заднюю поверхность колен. Но не на все сразу, чтобы шлейф не был слишком сильный. Идеальный момент — сразу после душа, на влажную кожу и волосы. Так аромат продержится дольше. Или распыли немного аромата в воздухе перед собой и шагни в ароматное облако.

Обирай аромат в залежності від сезону: легкий — для літа і поважче — для холодів. 75 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 75мл
Об'єм:
75 мл
Продавець
gala.ru
gala.ru
Луцьк
32% виконаних замовлень
Була

Схожі товари