Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Акція! набір дуопак туалетна вода 50 ml № 2 + парфуми 20 ml № 103 lambre франція

800 грн
Опис

Платите за один чоловічий парфум, другий жіночий парфум отримуєте в подарунок.
Парфумована вода обсягом по 50мл
Виробник Франція, штрихкод на фото. Якісна парфумерія від виробника.

ТУАЛЕТНА ВОДА LAMBRE №2, 50 МЛ
Туалетна вода Ламбре №2 - той самий штрих, якого бракує для ідеального образу. Композиція в стилі «Intuition For Men» від Estee Lauder прекрасно поєднується і з бездоганно випрасуваними класичними брюками, і з трендовим спортивним костюмом. У ній таїться гармонійний баланс мужності, цілеспрямованості, амбітності, шику і лоску.
Благородне звучання деревно-пряної композиції починається з м'яких, чуттєвих акордів шавлії і квітучих чорнобривців, прикрашених зеленню фіалки з додаванням кардамону. «Серце» розкривається приголомшливими відтінками мускатного горіху, бадьорих пачулі і кедру. Поступово ароматна пишність переходить в стійкий шлейф з амброю, миррою, екзотичним лабданумом і легким серпанком ладану.

Актуальні парфумерні переливи, приправлені дрібкою магії, створюють глибоке і хвилююче звучання. Мелодія для тих, хто хоче купити туалетну воду, яка здатна підкреслити стиль справжнього чоловіка.
Характеристики
Сімейство ароматів Деревно-пряні
Початкові ноти шавлія, чорнобривці, кардамон, зелень фіалки
Ноти «серця» пачулі, кедр, мускатний горіх
Кінцеві ноти амбра, мирра, ладан, лабданум

В подарунок
ПАРФУМИ LAMBRE №103, 20 МЛ
Паризькі пейзажі з видом на Ейфелеву вежу, образ стрункої леді в легкій шифоновій сукні, відчуття легкості і передчуття, що всі мрії ось-ось здійсняться, химерне переплетіння фруктових і квіткових нот з дрібкою спецій - ми точно не знаємо, яка з граней зробила аромати PARIS такими звабливими.
ка вона, справжня парижанка? Перш за все, вона дуже жіночна, як і наш новий аромат 103, що пробуджує почуття свіжими фруктовими нотами. Насичена чорна смородина і гіркуватий грейпфрут розкривають цю чарівну композицію. У нотах серця переливаються теплі мелодії сливи і жасмину, доповнені ніжним ірисом. Завершальним акордом прозвучить стигла солодка малина з ваніллю в поєднанні з чуттєвим пачулі і благородним кедром!

Ми впевнені, що духи з цієї колекції підкреслять вашу чарівність краще брендової сумочки або дорогих прикрас! Їх можна «надягати» до будь-якого образу. Один пшик - для повсякденних нарядів, два - для вечірніх. І готуйтеся збирати компліменти!

Для закоханих у “l’envol blanc” від Repetto.
Характеристики
Сімейство ароматів Квітково-фруктові
Початкові ноти бергамот, грейпфрут, чорна смородина
Ноти «серця» слива, жасмин, ірис
Кінцеві ноти малина, ваніль, пачулі, кедрове дерево

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Зелений
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
100 мл