Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Yves saint laurent l'homme туалетна вода 100 мл

1650 грн
Опис

Yves Saint Laurent L'Homme Туалетна вода 100 мл
Нова.
Аромат просякнутий стилем Парижа, такий самий елегантний і неперевершений, композиція надає чоловікові більше мужності та вишуканості!

Чоловічі парфуми були створені для чоловіка, який не звик ні в чому поступатися, знає своє місце в житті й ніколи не залишається в тіні. Композиція немов символ шику та влади, наповнена сильним духом і мужністю. Ця зухвала туалетна вода малює неймовірні портрети самого сексуального, сучасного чоловіка вона приправлена неймовірними пікантними нотками, які передають Вашу сексуальність.
Лише ті чоловіки, які прагнуть йти в ногу з часом, виберуть ці чоловічі парфуми.
Дивовижний еліксир, укладений в оригінальний флакон, зроблений у тому ж стилі, що і його попередники. Витончена різь декорує флакон, а розкішний колір парфумів підкреслює сіра кришечка.

2006 року парфумери Yves Saint Laurent створили аромат, якому судилося стати одним із головних у лінійці запахів всесвітньо відомої торгової марки. Поєднання мужності та м'якості, несподіваної пряності та витонченої делікатності довелося до душі шанувальникам ароматів від Yves Saint Laurent. Відтоді туалетна вода L'Homme не здає своїх позицій.

В одному флаконі віртуозні парфумери об'єднали пряні та свіжі, витончені та глибокі аромати. Туалетна вода з перших хвилин розкривається іскристими та свіжими нотами бергамоту, лимона та імбиру. У «серці» аромату грають запахи базиліку, листя фіалки, білого перцю та спецій. Симфонію туалетної води завершують впевнені акорди бобів тонка, ветиверу з Таїті та кедра

Аромат особливо сподобався цілеспрямованим і амбітним чоловікам. Вони успішні та знають, чого хочуть від життя. Туалетна вода L'Homme вигідно підкреслює їх імідж переможця, заявляючи про тверде стрижня в характері свого володаря.

Стать: для чоловіків
Класифікація: елітна
Тип аромату: деревні, мускусні, квіткові
Початкова нота: Бергамот, Імбир, Лимон
Нота серця: Базилік, Білий перець, Листя фіалки, Спеції
Кінцева нота: Боби тонка, Ветивер, Кедр

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Бежевий
Продавець
natalip
NATALI
Амвросіївка
43% виконаних замовлень
Була