Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Окуляри для водіїв антиблікові

150 грн -67% 50 грн
Опис

Антифара — це спеціальні окуляри водія для безпечного водіння в будь-яких умовах: вдень і вночі, вранці та ввечері! Швидше за все, Ви вже чули, що такими окулярами для водіння вже користуються деякі водії й серед людей вони відомі ще як антифари або антивідблискові окуляри. Чим же корисні ці окуляри для водіння?

Ні для кого не секрет, які труднощі відчуває водій, керуючи автомобілем у негоду, у нічну пору, на заході або сході сонця або коли сонце вже приховалося за горизонтом. Згадайте, як на межі дня й ночі все стає сірим і погано помітним.коли день переходить у ніч, керування автомобілем у напівмараці стає "каторгою". Видимість знижується, а водіння не приносить жодного задоволення. Якби був спосіб позбавити себе незручностей за кермом, застосовуються б Ви ним? Багато водіїв відповідали б на це питання ствердно. І такий спосіб уже існує! У будь-яку пору доби та в будь-який сезон від незручностей Вас позбавлять окуляри для водіння!

Є два основні властивості антивідблискових окулярів антифар. Перша властивість — це їхня здатність захищати від сліпучих фар зустрічного транспорту. Друга і не менш важлива властивість окулярів для водіння — це підвищення контрастності. Зображення стає чіткішим. Завдяки цій властивості не настає передчасна втома очей, поліпшується видимість. У чому ж принцип дії антивідблискових окулярів? Вони мають особливе тонування або колір лінзи.
Саме колір лінзи впливає на посилення контрастності та частково нейтралізує фари.

Опис:

Тип елемента: окуляри

Колір: комбінований

Розмір: універсальний

Протиударні, якісний пластик, не б'ються, як скло, чудово гнуться.
Свойства: Окуляри для водіїв «Антифари» розроблені спеціально для водіння в умовах поганої видимості: сутінки, сніг, туман, дощ тощо

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
super...
SuperDiscount
Супер-продавець
Львів
77% виконаних замовлень
Був