Всі категорії
Додати товар

Контактні лінзи -9.50 bausch+lomb та biofinity coopervision

150 грн
Опис

Тип виробу: Контактні лінзи
Кілька примірників у наявності

Продам нові контактні лінзи Biofinity CooperVision щомісячної заміни 4 шт. (діоптрії -9.50, термін придатності до 31.12.2025) по 150 грн./шт. або 500 грн./4 шт.
Силікон-гідрогелеві контактні лінзи Biofinity від виробника CooperVision використовують запатентовану технологію Aquaform®, яка забезпечує оптимальне проникнення кисню до сітківки ока. Завдяки унікальному матеріалу Comfilcon А з силікон-гідрогелю ви можете носити ці лінзи протягом 6-7 днів поспіль, не втрачаючи відчуття комфорту. Ці контактні лінзи залишаються м’якими, вологими та гнучкими протягом усього періоду носіння. Лінзи Біофініті мають асферичну поверхню, яка забезпечує більшу роздільну здатність зображення та чіткість зору.
Виробник: CooperVision (США)
Колір: прозорий
Вміст вологи: 48%
Базова кривизна: 8.6 мм
Діаметр: 14.0 мм
Матеріал: comfilcon A
Режим носіння: денний
Режим заміни: місячний
Також в наявності є 2 шт. контактних лінз щомісячної заміни ULTRA від компанії Bausch+Lomb (діоптрії -9.50, термін придатності до 26.07.2022) по 150 грн./шт. або 250 грн./2 шт. (для порівняння вартість лінзи з придатним терміном становить близько 300-350 грн./шт.).
Ці контактні лінзи створені з покращеного силікон-гідрогелю, і тепер вони можуть не тільки утримувати вологу ( місткість води 46%), але і напряму зволожувати очі завдяки інноваційній технології MoistureSeal, яка полягає у розділеній по фазам полімерізації силіконового та гідрогелевого компонентів.
Переваги лінз Ultra:
Технологія двохфазної полімеризації MoistureSeal
Лінзи мають асферичний дизайн, що істотно зменшує ймовірність розфокусування зору в умовах недостатньої видимості
Ультрагладка комфортна поверхня
Створені для чутливих та вибагливих очей.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари