Всі категорії
Додати товар

Контактні линзи magic eye без діоптрій зелені пара

140 грн
Опис

Виробник: Оригинал
Тип виробу: Контактні лінзи

Вміст води - 40 %
Контейнер для лінз - так
В наборі - 2 шт

Кольорові контактні лінзи допоможуть вам перетворитися та здивувати оточуючих. Вони призначені для візуальної, елегантної корекції або кардинальної зміни кольору очей.

Раніше, лінзи використовувалися тільки для покращення зору, замінивши собою окуляри, які прикрашають не кожну людину та завдають незручностей. Згодом завдяки сучасним технологіям винайшли кольорові лінзи, які зможуть скоригувати або кардинально змінити колір очей.

Якщо у вас намічається вечірка, корпоратив, святкування якоїсь важливої ​​знаменної дати або фотосесія, то контактні лінзи Magic Eye допоможуть вам зробити цю подію просто незабутньою та неповторною! Даний гаджет не тільки перетворить вашу зовнішність, але і зробить важливий внесок у ваше здоров'я, захищаючи ваші очі від шкідливого впливу ультрафіолетових променів. Пристосування надасть вашим очам додаткового блиску та сяйва, створить ефект збільшення очей.

Контактні лінзи Magic Eye (R. Green) призначені для людей з добрим зором, тому що в них відсутні діоптрії та скоригувати зір такі лінзи не здатні.

Термін носіння даних лінз становить три місяці. Щоб не нашкодити очам, рекомендується їхнє постійне носіння не більше 12 годин поспіль.

Якщо ви хочете зробити унікальним ваш погляд і справити враження на оточуючих, контактні лінзи Magic Eye допоможуть вам стати чарівними!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари