Всі категорії
Додати товар

Окуляри для комп'ютерних ігор firmoo із захистом від втоми очей

1888 грн
Опис

ПОШКОДЖЕНА КОРОБКА!

- КОНЦЕПЦИЯ ДИЗАЙНА. Коли ви проводите понад 8 годин щодня в соціальних мережах, окуляри Firmoo із захистом від синіх променів допомагають знизити навантаження на очі та головний біль, блокуючи синє світло. Великі комп'ютерні окуляри Firmoo не тільки захищають ваші очі, а й є ідеальним аксесуаром, щоб заявити про себе в соціальних мережах. Спеціально розроблені об'ємні квадратні образи підкреслять ваш стиль серед інших людей.

- РОЗРІЧКА ПРОХОДИТЬ У ДНЯХ — Окуляри Firmoo з фільтром синього світла для комп'ютера з анти-УФ і антивідблисковим покриттям на лінзах ефективно блокують сині промені від телефона, телевізора, ноутбука, комп'ютера та інших цифрових екранів. Розумна швидкість блокування приблизно 40%.

- ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ РАМКИ — 1. Легка оправа TR90 для меншого тиску на ніс. 2. Змінні лінзи для задоволення ваших потреб в окулярах для читання або сонцезахисних окулярах. 3. Висока зносостійкість, важко зламатися й політика повернення упродовж 90 днів — ще одна гарантія якості. 4. Безпечно для шкіри, не викликаючи алергічних реакцій.

- ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ОБ'ЄКТИВА — 1. Багатофункціональні покриття, як-от захист від UV400, покриття від подряпин. 2. Розумна швидкість блокування. Коефіцієнт блокування лінз комп'ютерних окулярів Firmoo розрахований приблизно на 40% з двох причин: вищий показник може призвести до спотворення кольору, нижчий показник не захистить ваші очі ефективно.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
andriy2382765
Electroboom
Надвірна
20% виконаних замовлень
Був

Схожі товари