Всі категорії
Додати товар

Спортивна оправа для окулярів

500 грн -20% 400 грн
Опис

До вашої уваги пропонується спортивна оправа для окулярів - відмінне рішення для велосипедистів, любителів електросамокатів, мотоциклістів, рибалок, туристів, мисливців та просто любителів активного способу життя.
Завдяки цій оправі ви можете займатися улюбленим видом спорту і водночас добре бачити – ви можете встановити будь-які лінзи, які вам прописав ваш лікар.
У комплекті три захисні лінзи - поляризована чорна, поляризована Blue Iridium і жовта - для використання в сутінках або вночі.
Дужки оснащені гумовими вставками, щоб навіть при різких рухах окуляри не злітали.
Оправа виготовлена з матеріалу TR90 і дуже легка – маса складає всього 28.9 гр.
У комплекті йде жорсткий чохол для зберігання оправи .

Характеристики:
Маса оправи - 28.9 гр
ширина лінзи 56 мм
ширина моста 16 мм
довжина дужки 137 мм

Швейцарський гриламід TR90 один із найлегших і довговічніших полімерів, відповідно, оправи з такого матеріалу виходять дуже зручними та легкими, приблизно на 25% легше, ніж оправи із звичайних полімерів.

Не менш важливим фактом є те, що оправи із пластику TR 90 відмінно поєднуються з контуром обличчя людини і не викликають алергічних реакцій. Цей ефект здійснюється за рахунок відсутності у складі пластику TR 90 токсичної речовини Бісфенолу, саме він стимулює появу алергічних реакцій.
Також до додаткових переваг окулярів із пластику TR 90 можна віднести:
монолітність форми оправи;
висока якість матеріалу;
легкість і гнучкість пластику, ви можете згинати окуляри як хочете, але форма оправи не постраждає від цього;
неперевершена термостійкість (ви можете сміливо залишати окуляри в автомобілі на торпеді, не побоюючись, що вони будуть пошкоджені від високої температури), діапазон температур від -30 до +80 градусів
- висока якість матеріалу
- легкість і гнучкість пластику, ви можете згинати окуляри як хочете, але форма оправи не постраждає від цього
- неперевершена термостійкість (ви можете сміливо залишати очки в автомобілі на торпеді, не побоюючись, що їх буде пошкоджено від високої температури), діапазон температур від -30 до +80 градусів

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари