Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Духи натуральні сухі з ефірними маслами для відновлення аури від примафлора

145 грн
Опис

100 % натуральні сухі духи з ефірними маслами Галерея натхнення Унікальна композиція ароматів свіжості, квітів, цитрусових, ефірних масел листя кориці, апельсина і лемонграсу відкриває ауру добра і сприйняття позитивної інформації. Оживляє витончення шари аури, знімає сильну втому, підвищує працездатність, концентрацію уваги, поліпшує пам'ять. Є джерелом натхнення.

Преимущества сухого парфюма:

- очень стойкие и насыщенные;
- 100% натуральные и на половину состоят из ароматических веществ (эфирных масел);
- содержат смягчающие и увлажняющие компоненты, поэтому они смягчают и увлажняют вашу кожу;
- они расходуются намного экономичнее, чем привычные жидкие духи;
- очень удобные, практичные в использовании и занимают мало места в дамской сумочке.

Духи в таком варианте — всегда прекрасный подарок ! Застосування: Відкривши баночку, набираєте на свій палець твердої маси (кількість — як на кінчику ножа) і наносите на певні пульсуючі точки - на зап'ястя, за вушко, в улоговинку між грудей (особливо це стосується парфумів для залучення любові, так як це розташування серцевої чакри), на внутрішню сторону ліктьових згинів, під колінами, в пахвову западину або там, де ви любите. Будьте акуратні, не наносите сухі духи на обличчя! Ще важливо "примірятися" з сухими духами і наносити саме стільки, скільки потрібно. К тому же коробочку с твердыми духами можно уложить в платяной шкаф (немного приоткрыв крышечку), а спустя время, ваши личные вещи и постельное белье приобретут ваш индивидуальный аромат.

Срок годности 36 месяцев.
Но если вы держите их в закрытой емкости (коробочке или шкатулке), то можете пользоваться ими на протяжении долгих лет, и они не утратят своих ароматных свойств.

Вес: 10 грамм.

Производитель: Примафлора, Украина.

В наличии также есть другие виды духов, ссылка https://shafa.ua/my/clothes

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
inno4kator
inno4kator
Житомир
Була