Всі категорії
Додати товар

Payot в новій упаковці deodorant roll-on rituel douceur 75ml

690 грн
Опис

Кульковий дезодорант в новій упаковці
Payot Le Corps Deodorant Ultra Douceur Alcohol Free Roll On Deodorant
Призначення: захист від поту
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: елітна
Країна ТМ: Франція
Об'єм: 75ml

У рамках серії дбайливих засобів косметики для тіла Le Corps компанія Payot пропонує роликовий дезодорант Ultra Douceur. Цей засіб пом'якшує, заспокоює шкіру і забезпечує надійний захист від неприємного запаху протягом 24 годин завдяки компонентам, які регулюють потовиділення. Завдяки відсутності спирту у складі засіб ідеально підходить для шкіри всіх типів, в тому числі для гіперчутливої.

Екстракт ромашки, який входить до складу біологічно активних компонентів дезодоранту, містить природний протизапальний компонент бісаболол. Він знімає подразнення, заспокоює шкіру та позбавляє її від почервонінь. Триклозан має антибактеріальну дію й усуває причину неприємного запаху, а хлоргідрат алюмінію зменшує потовиділення. Дезодорант не містить алкоголю, тому не викликає алергічної реакції шкіри. Дезодорант Payot Deodorant Ultra Douceur міститься у зручному флаконі з роликовим дозатором. Після нанесення засіб швидко вбирається і не залишає білих слідів на одязі.

Придатний до: Серпень 2025 (За батч кодом)
Встигни замовити за 679грн

Уся наша косметична і парфумована продукція ОРИГІНАЛ, НОВА і НЕ відкривалась, тому для збереження її у такому стані, замовлення відправляємо лише після 100% оплати на картку продавця. Поверненню не підлягає! Дякую за розуміння. Ми дбаємо про якість ваших замовлень свернуть

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
75 мл
Продавець
anna_...
anna_zara_bayer
Супер-продавець
Тернопіль
87% виконаних замовлень
Була

Схожі товари