Всі категорії
Додати товар

Деоколон-спрей лотос і бамбук, від мері кей

550 грн
Опис

Для освіження тіла протягом дня і запобігання запаху поту компанія "Мері Кей" пропонує Деоколон для тіла. Деоколон-спрей для тіла «Лотос і бамбук» обволікає шкіру ніжним, легким ароматом і дозволяє вам бути свіжим і бадьорим протягом усього дня. Формула засобу містить цілющі екстракти блакитного лотоса і пасифлори, багаті антиоксидантами і доглядають за шкірою. Аромат літнього ранку, свіжоскошеної трави, легкості і млості... ДУЖЕ натурально пахне, ніякої хімії і награності - як саме подих природи. Це те, що потрібно в спекотні літні дні, або в зимові вечори - для ностальгії за літом. Чим деоколон відрізняється від дезодоранту? Діючою речовиною дезодорантів є сполуки алюмінію, але за дослідженнями вчених, вони при постійному застосуванні підвищують ймовірність виникнення раку грудей. Антиперспіранти, крім того, перешкоджають виділенню поту, порушуючи терморегуляцію і обмін речовин в організмі. Деоколон Мері Кей діють за іншим принципом — завдяки вмісту інноваційного комплексу антисептичних речовин «Орденон» вони запобігають розмноженню бактерій, що викликають неприємні запахи. В то же время, регулярное применение Деоколонов не пересушивает кожу, так как они содержат увлажняющие и смягчающие компоненты.
Способ применения: распылить Деоколон на чистую кожу, на все тело или на отдельные участки. Мягкая формула Деоколона позволяет применять его несколько раз в день по мере необходимости.

Так как деоколон прозрачный и очень жидкий, то не оставляет следов на одежде.
147 ml
Идеальный, универсальный, практичный подарок для девушек, женщин любого возраста!!!

Доставка:
Оплата на карту приват Банка
Налож.платіж з передоплатою в 200 грн(тільки нова пошта) Відправка УКР або Відправка Новою поштою після оплати протягом 1-3 дні

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize