Всі категорії
Додати товар

Нішеві парфуми парфуми ніша bibliotheque de parfum memoirs of geisha

90 грн
Опис

Пробник 2 мл Прем'єр прем'єра аромату: 2019 Країна ТМ: Франція Зроблено в: Франція Стати: для жінок Класифікація: нішева Тип аромату: квіткові, східні Початкова нота: Іланг - іланг, Бергамот, Водяний жасмин, Трава Нота серця: Дамаська троянда, Квітка груші, Листя фіалки, Лілія, Персик Кінцева нота: Амбра, Боби тонка, Ваніль, Ебенове дерево, Кашемірове дерево, Кокос, Цукор Гейша не намагається спокусити наготою. Не чекає компліментів, роздягаючись і виставляючи на загальний огляд оголене тіло. Її історія не стосується спокуси. Гейша завжди знає, як звести з розуму ще до того, як показати себе оточенню. Для цього вона використовує парфуми Memoirs Of Geisha бренду Bibliotheque de Parfum. Аромат не виділяє запаху квітів або прянощів. У ньому відчувається чистота тіла і тепло, а різкість і м'яка якість у кожному відтінку змінюють один одного, як день і ніч. Ольфакторна піраміда парфумованої води Bibliotheque de Parfum Memoirs Of Geisha: Початкова нота нагадує тонку мелодію кото, розливаючись по тілу власниці акватичними мотивами водяного жасмину, бальзамними відтінками іланг-іланга, млосним бергамотом і свіжоскошеною травою.

Нота серця грає на почуттях, наче кішка з мишкою, утворюючи шикарний букет з дамаської троянди, м'якої лілії, соковитого персика, кислинки квіток груші і махрового листя фіалки.

Кінцева нота має багатогранністю і безпосередністю, об'єднавши в собі тропічний кокос, деревні акорди ебена і кашеміру, палений цукор, спокусливу ваніль і шоколадні боби тонка, які огорнула в легкий серпанок смолиста амбра.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
milamama
milamama
Супер-продавець
Кропивницький
90% виконаних замовлень
Була