Всі категорії
Додати товар

Чоловіча туалетна вода avon patrick dempsey unscripted (патрик демпсі унскраптед)...

2600 грн
Опис

Є кілька варіантів. Цени різні в опису .
Чоловіча туалетна вода Avon Patrick Dempsey Unscripted (Патрик Демпсі Унскраптед) і Patrick Dempsey II ( Патрік Демпсі II).
одеколон чоловічий, парфуми, раритет, вінтаж.
Avon Patrick Dempsey Unscripted
Чоловічий аромат і належить сімейству Фужерні та Деревні. Його автором є парфумер Паскаль Горен. Patrick Dempsey Unscripted входить до колекції Avon and Patrick Dempsey.
Кардамон і Перець чорний утворюють стартовий акорд композиції, у серці — Інжир, Лаванда та Аркуш фіалки; основу складають Деревний акорд, Мускус, Пачулі та Ветивер.
1) Були відкриті. Коробка ціла, Об'єм 75 мл , один пробний затест. Є пошкодження скла нижнього кутка на флаконі, на фото бачити, - 2600 грн ( на 2 и 3 фото праворуч , 4 и 5 фото).
2) Коробка пошкоджена дощем при перемищені, Об'єм повний, один пробний затест. Надпис на флаконі трохи затерта.- 2600 грн ( на 2 и 3 фото ліворуч, 6 и 7 фото)
Збереження ароматів чудове.

Patrick Dempsey 2 — аромат для чоловіків, випущений брендом Avon 2009 року. Сучасні класифікатори відносять цю парфумерну композицію до класів деревних і пряних. Згідно з офіційним пресрелізом, найвідомішими відтінками цього творіння парфумера стали: у початкових нотах — лист інжиру, шафран і мандарин; у нотах серця — мускатний горіх, ладан, волоський горіх, лабданум; у нотах бази — пачулі, мускус, шкіряні акорди та гваяк.
Нові, запечатані 75 мл - 2700 грн (фото7,8)

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
75 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?