Всі категорії
Додати товар

Жіноча парфумерна вода divine sensual oriflame. дивайн синшуал орифлейм 50 мл

3700 грн
Опис

Жіноча парфумерна вода Divine Sensual/Дайван Сеншуал від шведської марки Орифлейм (Oriflame). Духи. Раритет. Вінтаж. Зняті з виробництва. Є запаковані.
Це вечірня та дуже спокуслива версія легендарного аромату — Дівайн/Divine. Це провокаційний, чуттєвий аромат для витонченої та привабливої дівчини, яка вміє хвилювати чоловічі серця. Вона жіночна, чарівна, сексуальна та чарівна, немов кінодіва, справжня леді з бездоганними манерами, любить вечірні плаття, у неї граційні рухи та хода, вона зачаровує чоловіків із першого погляду своїми жіночими чарами, пристрастю і неприступністю. Запам'ятовують аромат із насиченими нотами прянощів і квітів, побудований на протибреться солодких ягідних акордів малини та пряних яскравих акцентах ванілі, з теплим шлейфом із сандалу та амбри.
Східний квітковий аромат.
Основний склад: малина, вишня, персик, грейпфрут, гарденія, фіалка, троянда, амбра, сандал і ваніль.
Творець аромату, парфумер Річард Херпін (Richard Herpin) про свої парфуми: «Під час зустрічі я зустрів жінку, яку з повним правом міг назвати богинею. Парфумерну воду Divine Sensual я створив, нагадуючи, яке враження вона справила на мене. Насамперед, я був вражений її сліпучою красою — це відчуття я передав ягідним акордом. Потім оцінили її тонкий розум — це відчуття доносять ноти гарденії, жасмину та квітів тіаре. І нарешті, відчув її виняткову жіночність, яку символізують східні ноти в шлейфі аромату».

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Золотистий
Розмір:
  • 50мл