Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Духи maison francis kurkdjian baccarat rouge 540

16550 грн
Опис

Якщо вам знайомий шикарний попередник парфумів Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 – його аналог, випущений на кілька років раніше у форматі парфумованої води, то нова інтерпретація парфуму, що миттєво стала бестселером будинку маестро Кюркджяна, напевно викличе такий же.

Композиція була створена в 2017 році як парфуми або Extrait de Parfum, що означає вміст ароматичних речовин до 30%. Цей твір не просто більш насичений, стійкий і шлейфовий, ніж перша варіація, а й відрізняється деякими нотами, які склали його чудову особливість.

Так, відкривається ця орієнтально-квіткова мелодія акордом, складеним із чарівної шляхетної гіркуватості мигдалю та розкішної пряної хвилі шафрану – найдорожчої у світі спеції. Медова квіткова насолода єгипетського жасмину доповнена гарною нотою білого кедра, що надає особливий смолянистий шарм композиції. Неймовірна чуттєвість і привабливість фіналу пояснюється майстерно складеним чудовим дуетом теплої солонуватої сірої амбри і обволікаючого тваринного тяжіння мускусу на тлі вишуканих дерев'яних нот.
Ідеальний час для цієї композиції – зима та осінь. Це чудовий вибір для вечірнього образу як чоловіки, так і жінки – або чудовий супутник для особливих денних заходів.

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Гірчичний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
user1...
user1544018600
Київ
Була