Всі категорії
Додати товар

Шикарний рідкісний арабський парфум al rehab awatif 16 мл

2795 грн
Опис

❤️ Розкішний густий парфум, що відкривається гіркувато-солодким запахом сливових кісточок, кісточок мигдалю, що плавно переходить у чарівний аромат вишневого варення з відтінками сухофруктів та чарівної амбри.
Аромат, гідний Шамаханской цариці 😍.
❤️ Флакон - це просто витвір мистецтва. Масивне матове скло, обрамлене важкими металевими вітражними вставками під золото неймовірної краси (вага флакона 124 грама при ємкості в 16 мл).
✅ З рідними коробками.
✅ Батч-коди на фото.
✅ Аромат та флакон ідеально збережено.
✅ Неймовірно рідкісний екземпляр 😍. Немає ні те, що в Україні, а й на всіх світових платформах (eBay, Amazon, picclick тощо).
✅ Флакон закручується герметично, невелика цяточка на білій підставці зроблена попереднім британським власником просто по неакуратності ☺️.
✅ Куплені у Британії.
✅ Виробництво Саудівська Аравія.
✅ Об'єм 16 мл. Концентрований парфум без спирту.
👉 З особистої величезної колекції. Додаю парфумерію на сайт поступово.
👉 вся парфумерія рідкісна і в одному екземплярі.
👉 Тільки і виключно оригінал, куплений мною в ЄС, у дьюті-фрі, або у надійних та роками перевірених постачальників з Англії та Німеччини (дивіться мої відгуки, всі вони як про продавця). Жодним «брокардам» та іншим інтернет магазинам не довіряю від слова зовсім.
👉 Дивіться інші мої оголошення та підписуйтесь на сторінку, я ❗️щодня ❗️ її оновлюю новою якісною європейською та американською косметикою, рідкісною та колекційною парфумерією, оригінальними брендовими аксесуарами за дуже приємними та демократичними цінами.
👉 Завжди із задоволенням відповім на всі питання, проконсультую та допоможу підібрати потрібний товар на подарунок або для себе :-)
⛔️ Обмін не цікавий.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари