Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Frederic malle portrait of a lady та frederic malle carnal flower

1399 грн -22% 1100 грн
Опис

ЗНИЖКА !
ПРИ КУПІВЛІ 2 ОДИНИЦЬ ЦІНА 1100 ГРН
ЦІНА ОКРЕМО 650 ГРН
НОВІ В УПАКОВЦІ
Frederic Malle Carnal Flower - це неймовірно чуттєвий аромат, який був створений в 2005 році відомим французьким парфумером Dominique Ropion. Виробник - американо-французький парфумерний будинок Frederic Malle.
Carnal Flower відкривається із чарівними нотами туберози, які легко поєднуються зі свіжістю евкаліпта та бергамота. Середні ноти жасмину та диня додають глибини, підкреслюючи багатство та розкіш аромату. Базові ноти мускуса, кокосового молока та ветивера створюють чуттєве та тепле завершення, даруючи вам тривале враження та впевненість у своїй неперевершеності.
Frederic Malle Carnal Flower у відливантів дозволяє вам насолоджуватися його ароматом у будь-який час та місце, а також спрощує вибір необхідної кількості аромату для вашої колекції.
Країна
Франція
Аромат
унісекс
Класифікація
елітна
Групи ароматів
квіткові

Frederic Malle Portrait Of a Lady це новий, розкішний аромат, створений в 2010 році. ТОРГОВИЙ ДІМ Frederic Malle цього року відзначив знаменну дату – свій десятирічний ювілей, на честь якого автори і розробили цей новий жіночий аромат. Ювілейний парфум наповнений шикарним, квітково-орієнтальним пахощами, гідним прикрасити найпрекрасніших, красивих і бажаних жінок. Духи для справжньої королеви! Парфумерна композиція цього аромату складається з нот кориці, сандалу, пачулі, мускусу, ладану, турецької троянди, червоних ягід і прянощів.
Країна
Франція
Аромат
жіночий
Класифікація
елітна
Групи ароматів
східні, квіткові

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
8 мл
Продавець
mariaa121212
mariaa121212
Була

Схожі товари