Всі категорії
Додати товар

J'ai ose guy laroche, парфум, вінтаж.

9900 грн

розпродаж до 11 Травень

6930 грн
Опис

J'ai Ose Guy Laroche, вінтажні парфуми.
Відмінна збереженість аромату!
Флакон-сплеш 14 мл, без коробки!
"Золоті" літери на флаконі.
Випуск 1989-го року.
Ціна: 9900 грн.

J'ai Osé Guy Laroche - це парфум для жінок, належить до групи ароматів Східні Квіткові.
J'ai Osé був випущений в 1978.
Парфумер: Max Gavarry.
Верхні ноти: Альдегіди, Коріандр, Персик і Цитруси; ноти серця: Сандал, Пачулі, Корінь Ірису, Ветивер, Кедр, Троянда і Жасмин; ноти бази: Дубовий Мох, Бензоїн, Амбра і Мускус.

У вінтажному парфумі відразу чується у складі не сам персик, а саме гіркота його розтертого, не до кінця стиглого ядра, яскраво помітно ніжне звучання жасмину з соковитою і не скупою краплею бергамота. Сандал сильний і напористий, чутний навіть у базі, де він гармонійно переплітає між собою квітучу зелень, що інтенсивно пробивається, затишно загорнуту в деревний мох... А ці повільно таючі рідкі пахощі, з ефірами гірких цілющих трав і мирри... ммм... в міру задоволені нектарним перешіптуванням гірського жовто-квітучого різнотрав'я. Що це було?. Коли?..
Божественно-натуральна композиція - найвишуканіша чарівність, створена руками людини зі світу ароматів! У сучасних версіях більше синтезованого бензоїну, який замінили натуральним, спочатку одержуваним з бальзамічної смоли дерева, стиракс і він був у перших випусках основою основ, але в даний час його вже давно повністю замінюють хімією. За формулою бензоїн є сусідами з ваніллю, персиками і сандалом - так що вигода очевидна - три елементи в одному, а за ціною... страшно сказати! У різних випусках саме він відіграє ключову роль, і навіть може видавати запах як пишуть "паленої гуми". Вся справа як і кількість бензоїну у вашому флаконі, мені правда такий "красень" досі ще не зустрічався, але вважаю є, раз про нього пишуть.
У вінтажному парфумі з ним нарівні салютує чиста амбра, обрамлена в потопаючих восковій серпанку, дуже м'якої зелені і шикарних квітів, все це граціозно підноситься вам на найбагатшій мохово-анімалістично-шкіряній основі, що викликає відчуття умиротворення і блаженності. Тому як миттєве переміщення у часі вам забезпечене! Пряний, деревно-бальзамовий шипр - неймовірне поєднання та грація!
Хоча вже неможливо відтворити аналог першого випуску, але як же хочеться... як же хочеться...
Ось і створюються "пародії" неповторного ШЕДЕВРА, а ми готові викладати шалені гроші за краплю сучасної синтетичної речовини, що викликають з нашої пам'яті минулі спогади і сильне бажання нашої підсвідомості повернутися в минуле... Хоча можливо вони цього і стоять?!. Але все ж таки сучасні духи J'ai Osé, хоч і мають відлуння колишнього аромату, - в сумі, це тільки поверхнева схожість загалом, геть-чисто позбавлена своєї глибокої та неповторної бази.
Вирішуйте самі, мати чи не мати. Але перші випуски, це є і буде БЕЗПЕРЕЧНЕ ЧУДО!
Нічого подібного я у житті не зустрічала. Як чудово, що вони є, нехай не багато, але є. На мій погляд, краще шикарний відливант з минулого! ©

Відправляю "Новою поштою" на протязі 2-5-ти робочих днів з моменту ПОВНОЇ передоплати!
Післяоплати НЕМАЄ!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий