Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Опис

Diesel Only The Brave Tattoo - виразний пряний аромат для чоловіків. Вам подобається дивувати своє оточення? Бажаєте спробувати харизматичний парфум, який стане простою та стильною родзинкою? Спробуйте Only The Brave Tattoo! Цей аромат стане незамінним помічником в сердечних справах для кожного чоловіка, який його наважитися придбати. Яскраві відтінки парфуму здатні надати кожному чоловікові стильний і елегантний вигляд.

Нота зеленого яблука на початку подарує Вам свіжість та чистоту. Пізніше до неї приєднаються відтінки пряного серця, де грайливо перкликаються шавлія та делікатний червоний перець. Унікальне мужнє поєднання табаку, рідкісної деревини, пачулі та бензоїну залишить по собі стійкий ароматичний шлейф.

Продукція торгової марки Diesel адресована перш за все молоді. Із перших же парфумів, представлених брендом,стало зрозуміло, що Diesel, не визнаючи стереотипів, намагається вийти за межі буденності. Три кити, на яких базується філософія марки, — це пристрасність, самовираження та індивідуальність. Diesel Only The Brave Tattoo створений для впевненого, рішучого та цілеспрямованого у собі чоловіка.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
50 мл
Сімейство аромату:
Пряні
Продавець

Схожі товари