Всі категорії
Додати товар

Чоловічі парфуми santos de cartier (вінтаж) 50 ml

4500 грн
Опис

Чоловічі парфуми Santos De Cartier (вінтаж) 50 ml

Santos De Cartier

У 1981 році була випущена розкішна туалетна вода Cartier Santos de Cartier, яка зараз вважається вже винтажной, але це не віднімає у неї достоїнств і позитивних якостей, адже класика, а тим паче, дорога, завжди буде в тренді.

Чи не далеке минуле цієї туалетної води змушує зануриться в хтивий світ ароматів, які нагадують дорогоцінні камені в своєму сяйві і переливах. Східно-деревні аромати піднімають цей парфум на олімп сучасності. Тому то скільки вже живе цей парфум зовсім не важливо, важливо інше - він дійсно гідний конкурент навіть найостаннішим новинкам в чоловічій парфумерії.

Cartier Santos - це дуже унікальний аромат, який став головною прикрасою в короні всього бренду Cartier. Його вибирають справжні чоловіки, які люблять деревні групи ароматів з натяком на східні ноти.

У початкових нотах парфуму Сантос уловлюються акорди лаванди і ягоди ялівцю, з якими ідеально гармонує лимонна вербена, базилік і неперевершений бергамот.

Всі переливи відтінків Cartier Santos de Cartier перенесуть чоловіка в ідеальний світ відчуттів, де розмарин в тандемі з мускатним горіхом, геранню і ветивером спокійно, але впевнено зроблять настрій на висоті, подарують бадьорість і сили.

Шлейф аромату розкриється амбровим настроєм, а допоможе в цьому солодкість кокоса, сандал, герань і граціозний білий кедр.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • 50мл
Продавець
oksan...
Store for you
Супер-продавець
Калуш
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари