Всі категорії
Додати товар

Розпив парфума guerlain collection patrimoine champs-elysees

60 грн
Опис

Оригінал 100 %. EDT.
Ціна за 1 мл.-60 грн.

Ольфакторна симфонія розпочинається ніжним флером троянди, жасмину і гіацинту, оповитих легкою хмарою альдегідів. Їм акомпанує терпкий бергамот. У серці буяє бузок і конвалія, закутані запашною гвоздикою. М′який бальзам змішується з гучними акордами солодкої ванілі, мінеральної амбри і теплим сандаловим деревом, розкриваючись у неповторному шлейфі.

Надихнувшись романом «Сигнал до капітуляції» Франсуази Саган, парфумер Жан-Поль Герлен створює жіночий аромат Chamade — справжній гімн емансипації. Він оспівує жінку — вольову, рішучу, з характером, впевнену в собі, яка встановлює нові правила своєї епохи. Ця східно-квіткова композиція туалетної води закутує в зелену інтенсивну свіжість з фруктовими акцентами, яка перехоплює подих і вражає свідомість. Її динамічність і наполегливість говорить про романтичну і сміливу натуру, яка йде за покликом серця.

Прем’єра аромату: 2021.
Країна ТМ: Франція.
Зроблено в: Франція.
Стать: для жінок.
Класифікація: елітна.
Тип аромату: квіткові, фруктові.
Початкова нота: Листя мімози, Трояндові пелюстки.
Нота серця: Будлея, Мімоза, Чорна смородина.
Кінцева нота: Ваніль, Деревинні ноти, Дерево мигдалю, Насіння гібіскусу.

Опис:

Вирушіть на романтичну прогулянку, сповнену пахощів перших весняних квітів. Жіноча туалетна вода Guerlain Champs-Elysées перенесе вас на найвідомішу вулицю Парижа, яку пронизують розквітлі алейки. Аромат витворить навколо вас квіткову ауру, яка досконало підкреслить вашу жіночну красу.

унікальний фруктово-квітковий аромат з орієнтальними нотками

підкреслить романтичні й сміливі грані вашої натури

зачаровує жінок від 1996 року

Склад аромату
На початкових нотах вас заінтригує несподіване поєднання чорної смородини з ніжними квітами мигдалю та витонченою трояндою. Опісля розквітнуть ноти серця ароматної композиції — п'янка солодкава мімоза, яка пробудить у вас відчуття абсолютної гармонії. Секрет чуттєвості цього аромату криється в чудовому поєднанні спокусливого гібіскуса та деревного мигдалю.

Історія аромату:
Делікатний і солодкий аромат мімози подарує вам і вашому оточенню заряд оптимізму. Саме ця квітка є головним інгредієнтом жіночого аромату Guerlain Champs-Elysees, переваги якої було вперше розкрито в цій композиції. Не залежно від пори року вона, наче весняний промінь сонця, сповнюватиме ваш день енергією й теплом.

Дизайн флакона увібрав традиційні елементи аромату Bee Bottle, оригінальну форму якого розробив ще 1853 року сам П'єр Франсуа Паскаль Герлен (Pierre-Francois-Pascal Guerlain). Зображена бджола — символ традиційності та працьовитості — є емблемою будинку парфумерії. На флаконі цієї туалетної води їх рівно 69.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Червоний
  • Бежевий
Розмір:
  • 75мл
Продавець
tatyanaktv
tatyanaktv
Кременчук
72% виконаних замовлень
Була

Схожі товари