Всі категорії
Додати товар

Shiseido zen moon essence 50 ml intense лімітована версія

4200 грн
Опис

Shiseido Zen Moon Essence 50 ml intense

Елегантний золотистий флакончик, прикрашений рослинним орнаментом, стане перлиною колекції парфумів жінки з витонченим смаком. Парфумована вода Zen Moon Essence являє собою нове лімітоване видання аромату Zen від Shiseido. На створення цього шедевра парфумера Michel Almairac надихнула багатогранна японська культура, у якій символом нематеріальної та неземної краси є Місяць. Аромат адресується таємничій леді, котра має магнетичний шарм. Її погляд неможливо забути, так само як і шлейф її парфумів...

Світла і чарівна композиція парфумованої води побудована навколо ніжних квітів. Верхні ноти аромату розкриваються запахом троянди, який дивовижним чином переплітається з відтінком бергамота. Їм вторують екзотичні нотки груші, грейпфрута й ананаса. У «серці» композиції розквітають бутони жасмину, магнолії, фрезії та фіалки. Білий мускус, кашемір, пачулі і ваніль завершують звучання чудової мелодії, ім’я якої Zen Moon Essence.

Парфум придбаний для приватної колекції. Без коробки. Без кількох затестів. В магазинах не знайдете- лімітована колекція intense. Можна викупити лише з особистих колекцій поціновувачів.

Країна ТМ: Японія 
Зроблено в: Франція 
Стать: для жінок 
Класифікація: елітна 
Тип аромату: амброві, деревинні, квіткові 
Початкова нота: Ананас, Бергамот, Грейпфрут, Груша, Троянда 
Нота серця: Жасмин, Малина, Тубероза, Фрезія, Фіалка, Ялівець 
Кінцева нота: Амбра, Білий мускус, Ваніль, Кашемірове дерево, Пачулі

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Золотистий
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Продавець
stelani
stelani
Супер-продавець
Хмельницький
96% виконаних замовлень
Була

Схожі товари