Всі категорії
Додати товар

Парфуми victoria’s secret

1980 грн з 24 Вер. - додавайте до обраного

2200 грн
Опис

Побалуйте себе елегантною чарівністю парфумів Bare Rose - аромату, який виходить за рамки буденності і запрошує вас в нюхову подорож, не схожу ні на що інше.

Цей вишуканий аромат бере сутність свого попередника, Bare, і перетворює його на надзвичайну симфонію, яка гармонує з вашою унікальною хімією тіла, народжуючи фірмовий аромат, який належить винятково вам.

Подорож починається з підбадьорливого ковтка груші, що хрумтить і освіжає, як перший вітерець весняного ранку.

У міру того, як розгортається ця ароматична казка, в серці аромату розкривається чудова троянда центифолія, оксамитовий шедевр, що розкриває свої шари з непереборною чарівністю. Це легка і яскрава стежка, що нагадує квітучий розарій на вершині своєї елегантності.

Але магія на цьому не зупиняється. Прийміть несподівані обійми чистої деревини, поворот, який надає композиції глибини та складності. У міру того, як аромат пестить ваші почуття, він поступово розчиняється в обіймах вершкового кедра і Dreamwood®, секретного інгредієнта від відомої швейцарської компанії Firmenich, натхненої майсурським культовим сандалом.
Цей заключний акорд — тепле та втішне запрошення, як затишна ковдра холодного вечора.

Пориньте в чарівний світ Bare Rose - теплу квіткову симфонію, що втілює вишуканість, елегантність і сутність жіночності.
Нехай груша пробудить ваші почуття, троянда центифолія залишить свій оксамитовий відбиток, а чистий ліс створить атмосферу таємниці.

Розкрийте свою внутрішню харизму з парфумами Bare Rose – ароматом, який є не просто ароматом, а свідченням вашої індивідуальності. Нехай цей ароматний шедевр стане продовженням вашої особистості, невидимим аксесуаром, що залишає незабутнє враження, куди б ви не пішли.

Приєднуйтесь до тих, хто розуміє, що аромат – це більше, ніж запах – це твердження.
Bare Rose говорить вашою мовою, і настав час, щоб ваша історія розгорнулася в його чарівних нотах.

▫️тип аромату: теплий, квітковий
▫️аромат: груша, троянда центифолія, кедр, сандалове дерево
▫️об'єм: 50 мл
▫️країна-виробник: США
▫️ціна: 1950₴

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 50мл
Сімейство аромату:
Продавець
kat211
kat211
Київ
23% виконаних замовлень
Була

Схожі товари