Всі категорії
Додати товар

Духи в подарунковій упаковці 3 шт. по 15 мл

170 грн
Опис

Духи в подарунковій упаковці 3 шт. по 15 мл
Giorgio Armani Black Code Sport - цей аромат доведеться за смаком динамічним, активним і спортивним чоловікам, які живуть за принципом: у здоровому тілі - здоровий дух. Володар Black Code Sport від Giorgio Armani дарує оточуючим бадьорість і свіжість протягом всього дня. Парфумерна композиція створена була в 2011 році і відноситься до сімейства цитрусових, деревних ароматів.

Парфум відкривається нотами мандарина і м'яти. Свіжий лимон і квіти імбиру ідеально влаштувалися в "серце" композиції. Фінішними акордами композиції стали водні ноти, ветивер, амбра

Міні парфуми 45 мл упаковані в подарункову коробку у вигляді пакета з ручками, їх якісного щільного картону, на якому написано бренд улюбленого аромату. Прекрасний подарунок по будь-якому приводу. Усередині три флакона аромату, один в дорогому залізному чохлі який знімний і дві запаски. Як перший закінчився, Вам просто потрібно зняти залізний чохол і поміняти флакончик парфумів. Кожен флакон по 15 мл Дуже зручно брати в торбу, кишеню, дорожню косметичку.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 40мл
  • 50мл
Продавець
anna_dis_nail
nail-profi
Супер-продавець
Київ
89% виконаних замовлень
Була