Всі категорії
Додати товар

Духи в подарунковій упаковці 3 шт. по 15 мл

170 грн
Опис

Духи в подарунковій упаковці 3 шт. по 15 мл
Парфуми Miss Dior Cherie EDP (Міс Діор Шері) - це нова версія фруктово-шипровой класики Miss Dior Cherie (2005), яка була презентована французьким брендом Christian Dior навесні 2011 року. Аромат більш тонкий і чуттєвий, наповнений елегантністю і вишуканим шармом.

Цей аромат дуже грайливий і кокетливий, в ньому зібрані всі мрії юної краси, феєрверк бажань і передчуття безмежного щастя. Композиція побудована на цитрусової свіжості соковитого мандарина і солодкого фруктово-ягідного аромату. "Серцем" парфумів складається з пелюсток троянди і запашного єгипетського жасмину. У базових нотах переважає м'яка гармонія ветівера, пачулі, сандалового дерева, дубового моху і амбри.

Міні парфуми 45 мл упаковані в подарункову коробку у вигляді пакета з ручками, їх якісного щільного картону, на якому написано бренд улюбленого аромату. Прекрасний подарунок по будь-якому приводу. Усередині три флакона аромату, один в дорогому залізному чохлі який знімний і дві запаски. Як перший закінчився, Вам просто потрібно зняти залізний чохол і поміняти флакончик парфумів. Кожен флакон по 15 мл Дуже зручно брати в торбу, кишеню, дорожню косметичку

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бузковий
Розмір:
  • 40мл
  • 50мл
  • Інший
Продавець
anna_dis_nail
nail-profi
Супер-продавець
Київ
90% виконаних замовлень
Була