Всі категорії
Додати товар

Gucci envy, парфум!

2125 грн з 24 Вер. - додавайте до обраного

2500 грн
Опис

Gucci Envy, ПАРФУМ!
Флакон-сплеш, в коробочці.
Залишок (див. фото): 2,9 мл з 3-х мл.
Збереженість аромату пречудова!
Ціна: 2500 грн.

Відправка виключно "Новою поштою" після ПОВНОЇ передоплати на протязі 3-х РОБОЧИХ днів!
НЕМАЄ ПІСЛЯОПЛАТИ (накладного платежу)!

Верхні ноти: Ананас, Магнолія, Фрезія, Персик, Бергамот; середні ноти: квітка винограду, Фіалка, Жасмін, Гіацинт, Конвалія, Троянда; базові ноти: Сандалове дерево, Мускус, Жасмин, Дубовий мох, Кедр.

Gucci Envy вийшов у 1997 році, в той час, коли ринок насичував безперервний потік елегантних, чистих і свіжих ароматів, так як Clinique Happy, L'Eau par Kenzo, Cool Water Davidoff і Noa Cacharel, які цінуються і до цього дня.
Моріс Русель, почавши обмірковувати композицію у 1984 році, довів її до досконалості лише через 13 років. У випадку з Envy головною квіткою, що надихнула парфумера, став гіацинт, але мабуть робота з нею не була такою простою.
Аромат починається зеленими та свіжими нотами. Ніжний фруктовий тон ананаса ідеально поєднується з персиком, бергамотом, магнолією та фрезією. У ньому також є металева нота - захоплююча і унікальна.
Протягом першої півгодини стартові зелені ноти пом'якшуються, а в серці з'являються квіти, які я так люблю: гіацинт, конвалія та ірис - букет весняних квітів! Завдяки металевим нотам, з'являється крижаний акорд, що робить аромат ідеальним для спекотних днів та ночей. В базі – сандал та мускус.
Аромат Gucci Envy був створений, коли креативним директором будинку Гуччі був Том Форд, і відразу завоював популярність. Зберігаючи в одному флакончику всю розкіш парфумерного будинку Gucci, цей парфум став першим важким, модним тоді театральним духам, що прийшли на зміну. Новий аромат Gucci Envy дозволив прекрасним спокусницям почуватися невагомими, повітряними та свіжими, як краплі ранньої роси. Провокаційна назва стала своєрідним викликом, а чуттєвий, легкий аромат з нальотом незримого еротизму дозволяв поринути у світ жіночності, крихкості та таємниці.
Як завжди уважні до дрібниць, парфуми будинку Gucci подарували своєму дітищу відповідний флакон. Витягнутий і яскравий, подібно до освяченого хмарочоса, з хромованим ковпачком, флакон Gucci Envy підкреслює мінімалізм і сексуальність аромату, що зберігається в ньому.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 3мл
Продавець
simka39
simka39
Кривий Ріг
57% виконаних замовлень
Була

Схожі товари