Всі категорії
Додати товар

Versace eros

1280 грн
Опис

Прем’єра аромату: 2012
Країна ТМ: Італія
Стать: для чоловіків
Класифікація: елітна
Тип аромату: фужерні
Початкова нота: М'ята, Цитрус, Яблуко
Нота серця: Боби, Герань
Кінцева нота: Деревина

Після того, як очільниця модного дому Versace всерйоз задумалася над випуском чоловічих парфумів, з’явився аромат із провокаційною назвою Eros. Донателла Версаче хотіла створити щось чуттєве й сильне. На її думку, саме таким повинен бути справжній чоловік.

Туалетна вода Versace Eros з’явилася після п’ятирічної перерви в розробці ароматів для чоловіків і одразу ж викликала фурор у представниць слабкої статі. Кожній жінці захотілося мати біля себе чоловіка-гладіатора, який здатний боротися за те, що для нього цінне, а також може вивільнити нестримну пристрасть і досягти своєї мети.

Згідно з давньогрецькою міфологією, Ерос - це бог кохання, який вважався символом продовження життя на Землі. Versace Eros - виключно італійські парфуми, створені в стилі Versace. Композицію аромату можна охарактеризувати як деревну з легкими орієнтальними нотками. У ній звучать акорди м’яти, зеленого яблука та лимону. Теплота сердечних нот забезпечується завдяки бобам тонка, які змішані з квітами герані й амброксаном.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Жовтий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
andrjj.svs
Sv_shop
Хмельницький
54% виконаних замовлень
Був