Всі категорії
Додати товар

Gres cabochard parfum 1 мл пробник распив

300 грн
Опис

00% оригінал дивіться фото.
Продається пробник розпив із флакона 30 мл. Об'єм пробника 1 мл.
Уважно читайте умови доставки товару. Розглядаючи варіанти.
З огляду на те, що формули аромату змінюються згодом (переформулювання аромату) не порівнюйте нові та старі версії вони помітно відрізняються.
Також розглядаються й інші об'єми розпива на цей товар. уточнюйте в листування.
Неповторний шарм і чарівність впевненої в собі дами, яка, попри самостійність і цілеспрямованість, не втратила жіночності та ніжності, втілився в класичному французькому парфумі Gres Cabochard. Цей неповторний аромат такий елегантний і витончений, що його пахощі зможуть прикрасити навіть найвишуканіший образ для вечірнього виходу.
Творці цього чудового запаху поєднали в ньому, здавалося б, непоєднувані компоненти, у сумі дали унікальну мелодію. Відкривається звучання парфумів Gres Cabochard бадьорливими нотами цитрусів, пряними акцентами спецій і солодкими фруктовими акордами. Далі лінія запаху стає чуттєвішою й наповниться ніжністю жасмину, оксамитом троянди та запашними пахощами герані. Завершує цю феєрію аромату чарівний шлейф із мускусу, кокоса, дубового моху та шкіри. Гармонійна та витримана композиція робить ці парфуми універсальними для жінок із різними уподобаннями та захопленнями.
Доставка після повної оплати за лот.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Золотистий
  • Жовтий
Розмір:
  • Другой
Продавець
nefertiti77
NEFERTITI
Кривий Ріг
62% виконаних замовлень
Була

Схожі товари