Всі категорії
Додати товар

Розпив парфума angel elixir mugler

69 грн
Опис

Оригінал 100 %. EDP.
Розпив від д 1 мл.-69 грн.
Дуже красивий і ніжний, рекомендую.

Angel Elixir від бренда Mugler — це аромат для тих, хто не боїться висловити свою жіночність у найяскравішому світлі. Квітково-фруктовий солодкий букет, створений у 2023 році, розкриває нову зірку серед жіночих парфумерних композицій. Angel Elixir є символом протиріччя: невинність і міць, приземленість і унікальність, гострота і ніжність. Він покликаний переосмислити ваше сприйняття реальності, надихаючи вас на великі та яскраві вчинки. У ньому кожна жінка може знайти відображення своєї власної сили та впевненості. Флакон парфумованої води виконаний у формі культової зірки від Mugler, і цього разу представлений у глибокому темно-синьому кольорі, що додає загадковості й елегантності. Аромат втілює жіночу зухвалість і рішучість, та готовий подарувати вам моменти абсолютної магії.

Верхні ноти рожевого перцю приносять гостроту і динамізм, немов іскри творчості. Серце аромату, де переплітаються ноти жасмину, іланг-ілангу, сандалу і квітки апельсина, створює гармонійне і спокусливе звучання. Базові ноти бурбонської ванілі та Amber Xtreme надають аромату глибини та стійкості, залишаючи незабутній слід, як пам'ять про чарівні моменти.

Прем’єра аромату: 2022.
Країна ТМ: Франція.
Зроблено в: Франція.
Стать: для жінок.
Класифікація: елітна.
Тип аромату: деревинні, квіткові.
Початкова нота: Рожевий перець.
Нота серця: Іланг - іланг, Апельсиновий цвіт, Жасмин, Сандалове дерево.
Кінцева нота: Амбра, Бурбонська ваніль

Киньте виклик законам гравітації й здійміться в повітря, ніби ангел. Парфумована вода для жінок Mugler Angel Elixir із магнетично привабливим квітковим ароматом підкреслить вашу жіночу чарівність, сміливість й енергію. За допомогою цього ангельського еліксиру ви заявите світові, що народилася нова зірка.

чуттєвий квітково-деревний аромат

у флаконі, який можна багаторазово наповнювати

представлений у 2022 році

Склад аромату:

Іскристі металеві нотки рожевого перцю піднесуть вас до зоряних висот. За мить свіжість апельсинового цвіту й пряні нотки іланг-ілангу збурять усі ваші почуття. Насичені квітково-фруктові тони великоквіткового жасмину з відтінком сандалового дерева надають серцю аромату оригінального квітково-молочного відтінку. На завершення вас огорне спокусливий ванільний серпанок, відтінений амброво-деревним акордом Amber Xtreme™.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сріблястий
  • Синій
Розмір:
  • 100мл
Сімейство аромату:
Амброві Деревні Квіткові Ванільні
Клас парфумерії:
Люкс
Продавець
tatyanaktv
tatyanaktv
Кременчук
67% виконаних замовлень
Була