Всі категорії
Додати товар

Набір парфумів (тестерів), акція, третій в подарунок

660 грн -34% 440 грн
Опис

У світі парфумів існують особливість і чарівність, які не можна передати словами, але можна відчути під час зустрічі з елегантними флаконами на вітринах. Ці магічні флакончики, які манять своїми формами та кольорами, зберігають у собі неймовірні аромати, які можуть перетворити будь-яку образ на справжню миттєвість розкоші.

Парфумерія 58 мл - це не просто продукти, це справжні шедеври від кращих брендів, ретельно підібрані для задоволення навіть найвибагливіших гурманів ароматів. Тут кожен знайде свій унікальний запах для будь-якого життєвого моменту - чи то для активної діяльності, повсякденного вжитку або спеціальних подій.

Обираючи свій улюблений аромат, ви відчуєте магію і трохи зухвалий настрій, який поступово розкривається з кожним акордом. Від фруктових нот, що дарують свою привабливість, до квіткових тонів, які наповнюють повітря ніжними пахощами, а завершується цей захоплюючий шлях шовковистим мускусом, що обволікає своїм затишком.

Зануртесь у світ Парфумерії 58 мл та відчуйте всю розкіш ароматів, яка запропонована нам у кожному флаконі.

Увага, доставлення протягом 3-5 днів! Будь ласка, при замовленні враховуйте строки. Повний каталог парфумів питайте у продавця.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • 60мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?