Всі категорії
Додати товар

Розпив majesty arabesque perfumes

99 грн
Опис

Оригінал 100 %.
Розпив від 1 мл.-99 грн.
Дуже красивий парфум, стійкість супер,концентрація духи.

Опис :

Arabesque Perfumes Majesty Extrait De Parfum — амбровий гурманський унісекс-аромат, у 2017 році створений парфумерами Ніколь Манчіні, Янн Васньє та Адріаною Медіна-Баез (Nicole Mancini, Yann Vasnier, Adriana Medina-Baez). Композиція втілила в собі тисячу та один секрет мистецтва спокуси. Солодощі та свіжість, сила та м’якість, екзотика та пікантність, об’єднані королівським мускусом, здатні пробудити почуття, навіть якщо вони вкриті арктичними льодами.

Казка з «Тисячі та однієї ночі» починається багатим акордом тропічних фруктів із вираженими акцентами ананаса та цитрусовою свіжістю мандарина та бергамота. Він пікантно поєднується із прянощами, в яких вловлюється мускатний горіх. Чудовий жасмин із ніжною припудреною фіалкою, смолистий олібанум зі спокусливою сірою амброю і мигдально-ванільні грані бобів тонко складають серце аромату. Шлейф, що струмує шовковим мускусом, гармонійно поєднує мадагаскарську ваніль і деревно-смоляні відтінки перуанського бальзаму.

Асоціативний ряд: арабська казка, розказана перед сном. Швидкий погляд темних підведених очей, тихий сміх і багатообіцяльне повертання голови. Приголомшений Аладдін вже дістає свій глечик, щоб загадати наступне бажання.

Любите об'ємні, колоритні та незвичайні унісексові аромати? Тоді магічні пахощі розкішних орієнтальних парфумів Arabesque Perfumes Majesty стануть ідеальним доповненням колекції, підкресливши розкішний смак гурмана і надавши його образу неповторні нотки шарму.

Ароматна мелодія розкривається насиченим фруктовим звучанням, яке виділяють ананасові, цитрусові, терпкуваті й освіжальні наспіви, пікантності яким надає пряний спецієвий флер, що зв'язує легкість вступу з більш інтенсивним, чарівним і багатоголосим співом «серця», що рясніє вершково-карамелевими, пудровими, трав'янисто-квітковими та бальзамно-димчастими
акордами. Витончені ванільні обертони і чуттєві мускусні переливи доповнюються землисто-смолистим, солодкуватим і зігрівальним ароматом перуанського бальзаму, який ставить гарну та тривало звучну крапку.

Прем’єра аромату: 2017.
Країна ТМ: ОАЕ.
Зроблено в: ОАЕ.
Стать: унісекс.
Класифікація: нішева.
Тип аромату: східні.
Початкова нота: Ананас, Бергамот, Спеції, Танжерин, Фруктові ноти.
Нота серця: Боби тонка, Жасмин, Ладан, Сіра амбра, Фіалка.
Кінцева нота: Ваніль, Мускус, Перуанський бальзам.

Країна походження : ОАЕ.
Стать:для жінок.

Група ароматів : східний, гурманський, фруктовий.

Характер аромату : пудровий, солодкий.

Ноти : ананас, бергамот, мандарин, фрукти.

Область застосування : для тіла.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Золотистий
Розмір:
  • 50мл
Продавець
tatyanaktv
tatyanaktv
Кременчук
72% виконаних замовлень
Була

Схожі товари