Всі категорії
Додати товар

Продам стійкий парфум cacharel noa - туалетна вода - 100 ml vintage

10800 грн
Опис

Продам стійкий парфум Cacharel Noa - туалетна вода - 100 ml Vintage, вистояний з часом, ні разу не пшиканий, первозданна перша версія, пахне навіть на відстані. Шлейф божественний, який одразу переносе нас в 2000 ні годи, коли мирно та счасливо жили в нашій Украіні. Зараз згадуєш ці часи та навіть не віриться, що така реальність у нас була, навіть можно сказати паралельна. Стосовно шедеврального парфума Ноа, то любов на віка.
Об`єм :30 ml
Стать :для жінок
Класифікація :Вінтажна, Елітна
Тип :Туалетна вода
Рік створення :1998
Групи ароматів :Квіткові, Деревні, Мускусні
Базові ноти :Боб Тонка, Ваніль, Коріандр, Кава, Сандал, Ладан, Білий Кедр
Середні ноти :Іланг-Іланг, Конвалія, Роза, Жасмин, Лілія, Трава
Верхні ноти :Персик, Слива, Півонія, Фрезія Біла, Зелені Ноти, Білий Мускус
Країна ТМ :Франція
Ноти :Білий Кедр, Білий Мускус, Боб Тонка, Ваніль, Жасмин, Зелені Ноти, Іланг-Іланг, Коріандр, Кава, Ладан, Конвалія, Лілія, Персик, Півонія, Роза, Сандал, Слива, Трава, Фрезія Біла
Ім'я чудесному аромату від Cacharel дала нова героїня - прекрасна Ноа - символ нової історії. В ході еволюції людства, в черзі мінливих цивілізацій завжди знаходилися люди, які зберігають спогади про зоряний пил, що поклав початок Всесвіту. Така Ноа, яка успадкувала своє ім'я від біблійного Ноя. Її образ - це послання, що нагадує людям про їхню здатність змінювати світ. Дата випуску: 1998. Початкова нота: білий мускус, біла півонія. Нота серця: зелень. Кінцева нота: кава, коріандр.
Для того, щоб придбати цю парфумерну композицію жмемо кнопку купити.
Маст хэв в своїй парфумерній колекції.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари