Всі категорії
Додати товар

Salvatore ferragamo incanto bloom 100 мл

574 грн
Опис

Тонкий, ніжний, чуттєвий аромат Incanto Bloom от Salvatore Ferragamo як жоден інший парфум передає всю красу весни, цвітіння природи, розквіту жіночності. Ця композиція, наповнена акордами троянд, мускусу, цитрусів, свіжих прянощів була створена 2010 року талановитої Софі Лаббе. Вона увійшла до колекції Incanto і справедливо зайняла в ній місце одного з найкрасивіших ароматів. Навіть дизайн флакона повітропроникний квітковою легкістю, юністю і сповнений принад весняно-літніх днів: він прикрашений кульбабами та милою кришкою-бантом, а його вміст просто крутить голову своїм чарівністю!

Композиція лаконічна за складом, але від цього лише гармонійніша. Верхні ноти звучать вишуканістю білих фрезій і цитрусовою гіркуватістю соковитого грейпфрута. У серці пахне розкішна чайна троянда, а вторує їй дуже незвичайна квітка чампаку — рослини з роду магнолій, чиї квіти по зовнішньому вигляду схожі на банани, а ось запах у них просто винятковий — ніжно-квітковий, витончений, казковий! Основа парфумів складена з акордів мускусу та кашмірського дерева: чуттєвість і ніжність, привабливість і розкіш — ось що дарує нам цей дует!

Найкращий час для цієї композиції — весна та літо, коли її цвітіння гармонійно зливається з ароматами квітучих садів. Це прекрасний вибір денного парфуму для будь-якого заходу, який прикрасить юну дівчину та молоду жінку, чия душа сповнена квітів і романтики.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 100мл
Продавець
darynka12
darynka12
Одеса
18% виконаних замовлень
Була

Схожі товари