Всі категорії
Додати товар

Оригінальні жіночі парфуми moschino fresh couture pink

1494 грн
Опис

Moschino Fresh Couture Pink — аромат, який наповнений непідробними емоціями та справжнім італійським темпераментом, це справжня феєрія, які відкривається, немов спалах феєрверку.

Moschino Fresh Couture Pink — композиція, яка наділена розкішними та чарівними рисами, які прикрасять жінку та зроблять її величною, подібно до принцеси. Перед цим ароматом не зможе встояти навіть найрозбалованіша спокусниця, позаяк у цих парфумах є всі найкращі ноти, які люблять дівчата з гарним смаком.

З першого погляду аромат закохує в себе, причому не тільки своїми пахощами, а й гарним оформленням, його флакончик притягує погляди оточення своїм незвичайним оформленням. А що вже говорити про вміст, ця легкість змушує забути про все на світі.

У верхніх акордах композиції Москіно Фреш Кутюр Пінк накриває пишну хвиля гіацинту, який своїм пахощам огортає свою власницю легкою невагомою шаллю. Потім аромат переносить у лісову чащу, яка відкриває приємний запах чорної смородини з легкою кислинкою, ну а у фіналі розкриття аромату розкриє всю свою розкіш соковитий грейпфрут. Такий коктейль вельми актуальний у цьому сезоні, позаяк фруктово-квіткові мотиви вигідно розкриваються, роблячи аромат пишним, а стиль бездоганним.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 30мл
Продавець
darynka12
darynka12
Одеса
18% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари