Всі категорії
Додати товар

Новинка bibliotheque de parfum collection perfume set i am

7900 грн
Опис

ОПИС
I Am Collection - це нова, авторська, вишукана лінійка парфумів від Bibliotheque de Parfum, що втілює в собі 8 різних станів жінки.

Кожен аромат цієї колекції - це окрема історія, яка розкриває унікальний характер та почуття кожної жінки. Це віддзеркалення різних станів та емоцій, які завжди залишають свій неповторний слід у світі.

До набору входять тревел-версії 8-ми ароматів:

I Am Free - це аромат легкості та впевненості у собі, де свіжі цитрусові ноти зустрічаються з обіймами квіткових нот та пряною деревною базою. Цей аромат нагадає про вашу внутрішню свободу.

I Am Loved розкриває почуття любові до себе через бергамотовий чай, квітковий букет і теплі ванільно-мускусові ноти. Він, наче романтична історія, яка охоплює ваше серце.

I Am Daring - це аромат зухвалості, де холодна свіжість перетікає в квітковий експлозив та завершується м'якими ванільно-мускусовими нотами. Цей аромат втілює вашу сміливість та наполегливість.

I Am Worthy в обіймах пряних та водяніих ноти, доповнених амброю, кедром і пачулі, цей аромат надихає цінити себе і оточувати себе гідними відносинами.

I Am a Dreamer - парфум мрії, де бергамотовий чай, квітковий букет і пудрові ноти створюють атмосферу квітучої фантазії та прагнення до досягнень.

I Am Tender передає жіночність через фруктово-квіткову композицію, яка огортає легкістю, ніжністю і ароматом фруктів.

I Am Sensual витончено підкреслює привабливість, комбінуючи ноти чорного перцю, бергамоту, меду і ванілі. Цей аромат додає вашому образу загадковий шарм.

I Am a Winner - аромат перемоги з чорною орхідеєю, кипарисом, ірисом і солодкими нотами ванілі, амбри та меду. Він додає впевненості та силу, які виражають справжню жіночу сутність.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
olenahnatenko
nishaparfum
Київ
6% виконаних замовлень
Була

Схожі товари